Libnet.ro
UNICEF

19:45

Gandaculde Ian McEwan, unul dintre cei mai faimosi scriitori britanici contemporani, in Biblioteca Polirom

Adevărul Adevărul,
Gandaculde Ian McEwan, unul dintre cei mai faimosi scriitori britanici contemporani, in Biblioteca Polirom

Un nou titlu semnat de unul dintre cei mai indragiti scriitori ai lumii, Ian McEwan, a aparut in colectia Biblioteca Polirom: Gandacul, un triumf al genului comic. The Observer), traducere din limba engleza de Dan Croitoru. continuă pe Adevărul

Ce avere are noul iubit al Andreei Raicu. Tatal sau este unul dintre cei mai bogati romani

Se pare ca Andreea Raicu a dat lovitura, dupa ce s-a cuplat cu fiul unuia dintre cei mai bogati oameni din Iasi. Astfel, Andreea Raicu si Matei Stratan, care este fostul iubit al Madalinei Ghenea, ar forma un nou cuplu, ori cel putin asa reiese din imaginile cu vedeta de televiziune in care paraseste casa .

Padre, unul dintre cei mai iubiti preoti din Banat, a murit la 42 de ani. Parintele Varlaam a dus o lupta grea cu COVID-19 in ultimele zile de viata

Parintele Varlaam, staretul Manastirii Partos, a decedat la varsta de 42 de ani. Supranumit si Padre, el era unul dintre cei apreciati preoti din Timis si a stat timp de mai multe zile internat in.

Padre, unul dintre cei mai iubiti preoti din Banat, a murit de COVID-19. Avea doar 42 de ani

Staretul Manastirii Partos, parintele Varlaam, supranumit si Padre a murit la varsta de 42 de ani, dupa ce a fost diagonosticat cu COVID-19, iar starea i s-a agravat. Padre era unul dintre cei mai iubiti preoti din Banat.

Drama pe care o traieste un mare fotbalist: Nu mai mananca aproape deloc, are momente rare de luciditate

Gerd Muller, unul dintre cei mai buni atacanti din istoria fotbalului, implineste marti 75 de ani. Pentru fostul international german si familia acestuia, aniversarea este una trista. Sufera de dementa de aproximativ cinci ani, iar boala a avansat foarte mult in ultima perioada. Este internat intr-un azil pentru batrani, iar starea sa este una foarte .

Medicul Adrian Marinescu explica de ce lockdown-ul a fost bun in primavara, dar acum nu mai e o solutie

Romania nu are nevoie de lockdown si nici nu trebuie sa copieze modelele altor tari in lupta cu COVID-19. E opinia lui Adrian Marinescu, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati medici din tara. El considera ca exista alte metode mult mai eficiente si recomanda calea de mijloc si evitarea panicarii populatiei.

Cele mai bune muraturi crocante. Cum se prepara, reteta lui Horia Virlan

Nu mai este pentru nimeni un secret ca Horia Virlan este unul dintre cei mai indragiti bucatari din Romania. Maestrul proaspat intors la Prima TV si-a dezvaluit reteta celor mai bune muraturi crocante. Iata cum se prepara! Horia Virlan iti spune cum se fac cele mai bune muraturi indragit de telespectatori si un maestru bucatar .

Cum creezi grupuri de contacte in Outlook, sa trimiti emailuri la mai multe persoane dintr-un click

Microsoft Outlook este unul dintre cei mai versatili clienti de email pentru PC sau Mac. Daca stii cum creezi grupuri de contacte in Outlook ai putea fi semnificativ mai eficient in a expedia.

Cele mai bune clatite cu miere si nuci. Ingredientele secrete folosite de Chef Florin Dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu are retete care sunt foarte apreciate de catre toate gospodinele din tara. Acesta prefera sa recomande retete romanesti usor de preparat de catre oricine. Cele mai bune clatite cu miere si nuci Juratul de la Chefi la cutite are o experienta de aproximativ doua decenii in bucatarie, devenind unul dintre cei mai .

ALEGERI iN SUA |Analiza lui Michael Moore, unul dintre putinii care au anticipat victoria lui Donald Trump in 2016. Atat de crancena e batalia de acum

Regizorul Michael Moore, laureat cu Oscar, a fost unul dintre putinii care au anticipat victoria lui Donald Trump la alegerile prezidentiale americane din 2016. De data aceasta, el se fereste sa faca previziuni,.

Cum se vede de la Palatul Victoria economia Romaniei. Orban: Se afla intr-una dintre cele mai bune situatii la nivel european Bugetul, intre Craciun si Anul Nou

Premierul Ludovic Orban afirma ca economia din Romania este printre economiile care se afla intr-una dintre cele mai bune situatii la nivel european, el aratand ca, potrivit cifrelor oficiale, investitiile publice, productia industriala si numarul de angajati cu contract de munca au crescut si se inregistreaza trenduri de crestere in aproape toate sectoarele economice, cu exceptia HoReCa.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,269 seconds )