Libnet.ro
UNICEF

06:30

Gara din Viena a fost evacuata din cauza unui colet suspect. Dupa atacurile teroriste de luni seara, capitala Austriei este blocata: Vorbim pana in prezent de patru morti din randul civililor (VIDEO)

B1 B1,
Gara din Viena a fost evacuata din cauza unui colet suspect. Dupa atacurile teroriste de luni seara, capitala Austriei este blocata: Vorbim pana in prezent de patru morti din randul civililor (VIDEO)

Gara din Viena a fost evacuata, marti, din cauza unui colet suspect ce se afla pe peron. Capitala Austriei a fost, luni seara, scena unor atacuri teroriste, care au presupus atacarea a sase locatii diferite si. continuă pe B1

Atacul terorist din Viena a fost revendicat de Statul Islamic

Atacul terorist din Viena a fost revendicat, marti, de gruparea Statul Islamic, informeaz Reuters, care citeaza agentia de propaganda Amaq News. Patru civili si un atacator au murit, iar alte 22 de persoane au fost.

Atacul terorist din Viena a fost revendicat de Statul Islamic

Atacul terorist din Viena a fost revendicat, marti, de gruparea Statul Islamic, informeaz Reuters, care citeaza agentia de propaganda Amaq News. Patru civili si un atacator au murit, iar alte 22 de persoane au fost.

Atacul din Viena Ultimul bilant: Patru morti, sapte raniti in stare grava Nu exista dovezi privind existenta unui al doilea atacator Cetateni rusi, printre suspectii arestati

Cel putin 4 persoane au murit luni seara la Viena in urma unui atac terorist islamist: doi barbati si doua femei, care se aflau in centrul orasului, potrivit ultimelor informatii citate de Reuters. Atacatorul islamist care a deschis focul in apropierea unei sinagoge a fost impuscat de autoritati. Mai multe persoane sunt internate in spital, dintre care sapte sunt in stare grava. Casa atacatorului a fost deja perchezitionata, a transmis seful politiei marti dimineata, intr-o conferinta de presa extraordinara. Ministrul de Interne, Karl Nehammer, a declarat ca nu exista dovezi in acest stadiu privind existenta unui al doilea atacator, desi initial s-a crezut ca au fost mai multi implicati in atentat. 35: Statul Islamic revendica atacul din Viena 19. 20: Doi tineri elvetieni, de 18 si 24 de ani, au fost arestati marti la Winterthur, langa Zurich, in nordul Elvetiei, in legatura cu atacul jihadist de la Viena, a spus politia. 55: Atacatorul a reusit sa insele programul de deradicalizare ministru)18. 47 Printre persoanele arestate de autoritatile austriece se numara si cetateni rusi din Caucazul de Nord, a anuntat ambasadorul rus din Viena.

Autoritatile confirma: Atacatorul din Viena a fost condamnat la aproape 2 ani de inchisoare pentru implicare intr-o organizatie terorista. in decembrie a fost eliberat conditionat

Atacatorul de la Viena este un tanar in varsta de 20 de ani care avea la activ o condamnare pentru implicare intr-o organizatie terorista, a confirmat ministrul austriac de interne Karl Nehammer pentru agentia APA.

Statul Islamic revendica atacul din Viena

Statul Islamic a revendicat marti atacul din Viena de luni in care patru persoane au fost ucise, relateaza Reuters, citand agentia de propaganda Amaq News.

Iohannis, dupa atacul din Viena: Condamn cu putere aceste acte oribile de teroare

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si-a exprimat solidaritatea cu Austria, condamnand atacul terorist din Viena care s-a soldat cu o persoana decedata si mai multe persoane ranite.

Donald Trump, despre atentatul terorist din Viena: Aceste atacuri ale raului asupra oamenilor nevinovati trebuie sa inceteze

Luni seara, centrul Vienei a fost tinta unui atac terorist. O persoana a fost ucisa si alte 15 au fost ranite in schimbul de focuri dintre politie si atacatori, din sase locatii ale capitalei Austriei. Politia.

Trump despre atentatul din Viena: Aceste atacuri ale raului asupra oamenilor nevinovati trebuie sa inceteze

Presedintele american Donald Trump a denuntat pe Twitter inca un act de terorism josnic comis la Viena, in urma caruia cel putin trei civili au fost ucisi, in timp ce alte 15 persoane, printre care si un ofiter de politie, au fost ranite. Atacatorul islamist a fost ucis de politie.

Atentatul din Viena: Atacatorul a reusit sa insele programul de deradicalizare (ministru)

Autorul atacului ucigas care a lovit orasul Viena luni seara a reusit sa insele programul de deradicalizare si pe cei responsabili de urmarirea acestuia, a deplans ministrul austriac de interne, relateaza AFP si Reuters.

Klaus Iohannis, despre atacul din Viena: Condamn cu tarie aceste acte de teroare. Romania este solidara cu Austria Reactiile liderilor europeni

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat, in noaptea de luni spre marti, in urma atacului armat comis la Viena. intr-un mesaj publicat pe Twitter, seful statului condamna actele atroce de teroare din.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )