Libnet.ro
UNICEF

08:00

Garda de Mediu a amendat cel mai mare reciclator de electronice din Europa

Adevărul Adevărul,
Garda de Mediu a amendat cel mai mare reciclator de electronice din Europa

Garda de Mediu Buzau a amendat societatea Green Weee cu 15. 000 lei dupa incendiul violent care a cuprins, saptamana trecuta, deseurile depozitate pe platforma Frasinu a celui mai mare reciclator din Europa. continuă pe Adevărul

Robert Cazanciuc (PSD): in sase luni, Guvernul Orban a emis cel mai mare numar de OUG-uri vazut vreodata

Presedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, afirma ca in Monitorul Oficial al Romaniei tocmai ce s-a publicat OUG 100, el adaugand ca in numai sase luni Guvernul Orban a emis cel mai mare numar de OUG-uri vazut vreodata.

Cel mai mare porumbel din lume este si cel mai frumos: cat de spectaculoasa este specia

Porumbelul incoronat Victoria sau Victoria Crowned Pigeon este cel mai spectaculos exemplar din aceasta familie de pasari pe care, in cea mai mare parte a anului, le intalnesti pe toate.

CORONAVIRUS |Cehia: Cel mai mare numar zilnic de infectari din ultimele doua luni

Republica Ceha a raportat cea mai mare crestere in cazurile de coronavirus dupa mai bine de doua luni, cu mai multe centre in care boala se raspandeste rapid, a declarat sambata ministrul.

CAZANCIUC: in numai 6 luni, guvernul Orban a emis cel mai mare numar de OUG-uri vazut vreodata

Presedintele interimar al Senatului, social-democratul Robert Cazanciuc, afirma ca in numai 6 luni guvernul Orban a emis cel mai mare numar de OUG-uri vazut vreodata, recent fiind publicata in Monitorul Oficial Ordonanta de Urgenta a Guvernului cu numarul 100.

Cel mai cunoscut circ contemporan din lume se inchide din cauza pandemiei, dupa 36 de ani de activitate

Cirque du Soleil, celebra companie de divertisment si cel mai mare producator de circ contemporan din lume, a depus cerere de faliment. Compania a anuntat ca ii va concedia pe cei 3. 500 de angajati.

P Ambitia celui mai mare importator de gaze: AIK Energy invita consumatorii sa aleaga cel mai mic pret cu ocazia liberalizarii pietei

Liberalizarea totala de la 1 iulie este un pas important pentru maturizarea pietei gazelor naturale. Adoptarea principiilor de baza ale unei piete concurentiale permite consumatorului sa aleaga produsele si serviciile care i se potrivesc cel mai bine. AIK Energy, o societate britanica cu experienta inca din 2017 pe pietele de gaze si energie din Europa, invita consumatorii sa se informeze despre noile conditii ale pietei si ofertele existente, si sa aleaga cel mai mic pret.

Ambitia celui mai mare importator de gaze: AIK Energy invita consumatorii sa aleaga cel mai mic pret cu ocazia liberalizarii pietei

Libertatea de a alege. Liberalizarea totala de la 1 iulie este un pas important pentru maturizarea pietei gazelor naturale. Adoptarea principiilor de baza ale unei piete concurentiale permite consumatorului sa aleaga produsele si serviciile care i se potrivesc cel mai bine.

Cea mai mare captura din 2020. Surpriza! Unde erau comercializate cele cinci tone de tutun periculos, confiscate de politisti

Perchezitiile au inceput luni dimineata, in acelasi timp in Bacau, Ilfov, Ialomita, Calarasi, Prahova, Satu Mare si Bucuresti. Politistii banuiesc ca reteaua ar fi fost coordonata de o familie din Calarasi. De la achizitionarea tutunului si pana la comercializrea acestuia prin firme de curierat sau online, totul era pus la punct in cel mai mic detaliu.

Bolnavi de Covid-19, au stat la taraba in cea mai mare piata a Constantei. Apoi au plecat spre casa, strabatand tara. Un accident i-a dus in spital

Un cuplu din Maramures care a vandut produse agricole in cea mai mare piata din Constanta s-a imbolnavit de Covid-19 si a plecat acasa, fara sa anunte autoritatile. Pe drum, insa, cand mai aveau putin de calatorit, masina celor doi a derapat si a facut accident. Asa a iesit la iveala ca sotii erau bolnavi si trebuia sa fie internati la acel moment.

Atac terorist la cea mai mare bursa din Pakistan

Teroristii au fost ucisi de fortele de ordine * Atentatul, revendicat de armata separatista Balochistan Liberation Bursa din Karachi, cea mai mare piata de actiuni din Pakistan, a fost atacata ieri de un grup de militanti inarmati cu mitraliere si grenade, incident in care atacatorii si membri ai personalului de securitate, dar si un politist au fost ucisi, informeaza presa straina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )