Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ce a gasit Andreea Marin in camera de hotel in care a fost cazata. Imediat a aratat imaginile fanilor

Playtech Playtech,
Ce a gasit Andreea Marin in camera de hotel in care a fost cazata. Imediat a aratat imaginile fanilor

Andreea Marin a fost in vacanta in Grecia si a ramas surprinsa de ceea ce a gasit in camera de hotel in care a fost cazata. Vedeta a mers la sala de fitness a hotelului din Atena, unde toate aparatele erau din lemn, a facut o fotografie si a postat-o pe retelele de socializare. Andreea . continuă pe Playtech

Andreea Marin tocmai a anuntat care este noua dieta minune: Din pacate nu toata lumea o sa-si permita asa ceva... (FOTO)

Andreea Marin se poate lauda cu o silueta de invidiat la cei 44 de ani ai sai. Vedeta a dezvaluit ca unul dintre secretele sale este dieta raw vegana pe care o tine uneori. Asta pentru ca nu poate renunta.

NU MAI PUTEA RESPIRA... Anuntul TRIST a fost deja facut: Din pacate, e vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin a vorbit, recent, despre problemele de sanatate pe care le are, marturisind ca va trebui sa suporte o interventie chirurgicala delicata.

SOC: Ce s-a intamplat cu INELUL purtat pe deget de Zana Surprizelor, ANDREEA MARIN...

Andreea Marin a aparut in public purtand pe deget un inel impresionant. Vedeta l-a prezentat ca pe un accesoriu care ar putea sa o ajute in cazul in care ar fi atacata pe strada.

Cand Andreea Marin a scos portofelul, toata lumea din jur A RAMAS iNGROZITA: Da, chiar despre aceasta suma este vorba!

Andreea Marin traieste, de cativa ani, o poveste de dragoste cu diplomatul Adrian Brancoveanu, iar relatia lor pare ca devine din ce in ce mai serioasa. Asa se face ca cei doi au inceput sa faca.

Digisport: Tragedie in lumea fotbalului: jucator gasit mort in camera de hotel de colegii de la nationala

O noua tragedie a indoliat lumea fotbalului mondial. Jairzinho Pieter 31 de ani), portarul reprezentativei din Curacao, a decedat luni, 9 septembrie 2019, in hotelul in care nationala sa se afla in cantonament.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )