Libnet.ro
UNICEF

10:00

GASIT SATELIT! IMAGE a fost descoperit dupa 12 ani de cand NASA l-a dat DISPARUT

B1 B1,
GASIT SATELIT! IMAGE a fost descoperit dupa 12 ani de cand NASA l-a dat DISPARUT

Satelitul IMAGE a fost gasit la 12 ani de cand NASA l-a dat disparut. Un astronom amator care cauta urme ale misiunii secrete Zuma lansata de SpaceX) a descoperit ceva la care nu se astepta: semnale de la un. continuă pe B1

Sfarsit cumplit pentru o fata de 12 ani. A murit dupa ce a scapat telefonul in cada. Cum a fost posibil

O adolescenta, in varsta de 12 ani, din Rusia a murit electrocutata, dupa ce a scapat telefonul in cada. Dupa ce s-a intors de la un meci de baschet, fata a intrat sa-si faca o baie, ascultand muzica d.

Un alt cadavru a fost descoperit pe digul de la plaja Modern

Joi dimineata, un alt cadavru a fost descoperit pe plaja Modern, la movila de pamant. Cazul a fost preluat de pompierii ISU si Medicina Legala.

Fetita de 12 ani, accidentata pe trecerea de pietoni. Soferul nu a redus viteza la trecerea marcata cu zebra

Un tanar de 22 de ani este cercetat pentru vatamare corporala din culpa dupa ce a lovit an plin o minora de 12 ani, in timp ce aceasta traversa strada pe trecerea de pietoni. Fetita a fost internata in spital pentru ingrijiri medicale.

Cel mai misterios manuscris din lume a fost descifrat dupa mai bine de 500 de ani. Ce contine

Cel mai misterios manuscris al lumii a fost descifrat dupa mai bine de 500 de ani. Manuscrisul Voynich are forma unei carti ilustrate cu 232 pagini. Textul este scris cu litere si cuvinte.

O fetita de 12 ani, gasita moara in cada de mama ei! Cand a intrat si a vazut-o asa a inmarmurit. Nu, fiica ei nu s-a sinucis

Adolescenta Kseniya Pin varsta de 12 ani a murit din cauza telefonului mobil. Aparatul a cazut in apa in timp ce fata facea baie si a fost electrocutata. Fata a fost gasita inconstienta in baie.

Doi elevi impuscati intr-o scoala din Los Angeles, o fata de 12 ani retinuta de politie

Doi elevi, in varsta de 15 ani, au fost impuscati joi intr-o sala de clasa la Sal Castro Middle School, la Los Angeles, iar o eleva in varsta de 12 ani a fost retinuta ca suspecta, au anuntat oficiali licali, relateaza CNN.

Doi elevi au fost impuscati intr-o scoala din Los Angeles. O fata de 12 ani, retinuta de politie

Doi elevi de 15 ani au fost impuscati joi intr-o sala de clasa la Sal Castro Middle School, la Los Angeles, iar o eleva in varsta de 12 ani a fost retinuta, au anuntat oficiali licali, relateaza CNN.

Doi elevi au fost impuscati intr-o scoala din Los Angeles/ Suspecta este o tanara de 12 ani

Doi elevi in varsta de 15 ani au fost impuscati joi intr-o sala de clasa de la Sal Castro Middle School din Los Angeles, informeazaCNN. A fost retinuta o eleva de 12 ani, principala suspecta in acest caz.

Ea este mostenitoarea tronului Spaniei! Are doar 12 ani!

Leonor de Borbon y Ortiz a fost decorata cu Toison dOr, cel mai inalt ordin al regatului spaniol diin ultimele sase secole. Leonor este fiica cea mare a regelui Spaniei, Felipe al VI-lea, si a reginei Letizia.

VIDEO Los Angeles, atac sangeros intr-o sala de clasa. Principalul suspect, o fata de 12 ani

Doi elevi in varsta de 15 ani au fost impuscati joi intr-o sala de clasa de la Sal Castro Middle Sch.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )