Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ce a gasit un tanar intr-o punga de chipsuri. Ai sanse mai mari sa castigi la loto, decat sa ti se intample si tie asta!

Antena3 Antena3,
Ce a gasit un tanar intr-o punga de chipsuri. Ai sanse mai mari sa castigi la loto, decat sa ti se intample si tie asta!

Chipsurile reprezinta o gustare la care multi dintre noi apeleaza, fie intre mese, fie la intalnirile cu prietenii, fie pur si simplu pentru a ne potoli foamea, scrie kanald. ro. Cartofii din. continuă pe Antena3

Adevaruri ascunse ale zodiacului. Care sunt cele mai mari defecte, in functie de zodie

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la emisiunea Adevaruri Ascunse, de la Antena 3, care sunt cele mai maridefecte ale zodiilor. Berbec - nu stralucesc in profesie. Sunt mari.

Recorduri Start-Up Nation: Unde sunt cele mai mari concentrari de firme pe metrul patrat...de apartament la bloc

O analiza mai amanuntita a listei publice cu firmele care au depus proiecte pentru programul Start-Up Nation si au primit numerele RUE numarul care atesta ordinea de inscriere in platforma electronica) scoate la iveala ce strategii au folosit unii dintre aplicanti ca sa-si mareasca sansele de a obtine banii. in Bucuresti, de pilda, peste 100 de proiecte vin de la firme care au declarat sedii sociale la sapte adrese; o buna parte sunt sedii sociale declarate in apartamente de bloc obisnuite unde apar inregistrate de la doua firme cum sunt cele mai multe cazul,la 20 de firme in doua camere, cum e cazul unui bloc de locuinte din sectorul 4, de exemplu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )