Libnet.ro
UNICEF

06:15

GATA! Cornelia a facut ANUNTUL SOC dupa 27 de ani de CASNICIE cu LUPU REDNIC! Au luat DECIZIA de comun acord

B1 B1,
GATA! Cornelia a facut ANUNTUL SOC dupa 27 de ani de CASNICIE cu LUPU REDNIC! Au luat DECIZIA de comun acord

Cornelia si LupuRednic este unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea muzicii populare! Cei doiau povestit despre frumoasa lor relatiede casnicie, care tine de 27 de ani, dar si despre motivul. continuă pe B1

S-A TERMINAT! Alex Velea a facut ANUNTUL SOC dupa 6 ani de RELATIE cu Antonia! NU SE MAI POATE FACE NIMIC

Alex Velea si Antonia formeaza un cuplu de sase ani! impreuna au doi baietei minunati! De curand, Alex si-a luat toti fanii prin suprindere! Cantaretul a vorbit, intr-un vlog, despre viata de familie si.

Pedepse pe banda rulanta la Puterea Dragostei. Andreea Mantea a facut anuntul care-i vizeaza pe toti concurentii

Regulile de la Puterea Dragostei se inaspresc din cauza neascultarii concurentilor. Andreea Mantea i-a anuntat pe toti cei care participa la show-ul iubirii ca toate initiativele lor care nu au fost in concordanta cu regulamentul casei vor urma sa fie pedepsite mai aspru decat niciodata. Episodul de azi, 9 septembrie, se arata a fi unul .

Doctorita din Oradea, acuzata ca si-a omorat bebelusul de doar o luna. Cum a fost descoperita fapta abia dupa patru ani

O doctorita din Bihor este acuzata ca si-a ucis bebelusul de numai o luna si l-a ingropat in curtea bunicilor, fapta fiind descoperita abia dupa patru ani, cand femeia a vrut sa se casatoreasca, iar la starea civila i s-a cerut certificatul de nastere al copilului, scrie bihon. ro.

PELINEL, in LACRIMI! GATA! A fost facut ANUNTUL despre IESIREA din puscarie a lui BORCEA!

Veste buna pentru Cristian Borcea. Comisia de eliberari conditionate din cadrul Penitenciarului Jilava a analizat cererea de eliberare formulata de Cristian Borcea, iar avizul este unul favorabil, potrivit unor.

Profetie APOCALIPTICA! MARIA GHIORGHIU a facut anuntul BOMBA! Vom trai zile cumplite! URGIA E APROAPE

Maria Ghiorghiu a anuntat intr-o postare facuta recent pe blogul sau personal ca vara aceasta se va inregistra o seceta cum nu s-a mai intalnit de sute de ani.

S-a terminat! Suferinta a luat sfarsit! Oana Lis a facut ANUNTUL in hohote de plans: Din pacate e vorba de Viorel Lis...

Oana Lis trece printr-o perioada grea, dupa ce starea e sanatate a sotului ei s-a agravat. Fostul edil al Capitalei a fost operat in urma cu ceva timp si comunica din ce in ce mai greu, dupa cum spunea recent.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )