Libnet.ro
UNICEF

12:46

GATA! Florin Calinescu le-a dat FATALA! Ce se intampla cu emisiunea Romanii au talent, dupa ce marele actor a intrat in politica! Fanilor nu le vine sa creada! (GALERIE FOTO)

B1 B1,
GATA! Florin Calinescu le-a dat FATALA! Ce se intampla cu emisiunea Romanii au talent, dupa ce marele actor a intrat in politica! Fanilor nu le vine sa creada! (GALERIE FOTO)

Zvonurile s-au confirmat! VEZI AICI GALERIA FOTO Desi Florin Calinescu si-a anuntat intrarea in politica, si nu ar mai fi putut lua parte ca jurat in cadrul emisiunii Romanii au talent, noul sezon. continuă pe B1

Mutare neasteptata, la Romanii au Talent. Cum va arata juriul de la PRO TV, dupa ce Florin Calinescu a anuntat ca pleaca

Fanii emisiunii Romanii au Talent au primit o veste neasteptata. Florin Calinescu va face parte din juriul show-ului de talente difuzat de postul de televiziune Pro TV, chiar daca in urma cu ceva timp a anuntat ca intra in politica si renunta la televiziune. Florin Calinescu ramane in juriul emisiunii Romanii au Talent, de la .

incep filmarile pentru Romanii au talent. Decizia oficialilor Pro TV in legatura cu Florin Calinescu, dupa ce vedeta a intrat in politica FOTO

Filmarile pentru cel de-al zecelea sezon al show-ului Romanii au talent vor incepe la sfarsitul acestei saptamani, iar Florin Calinescu 63 de ani) va ramane in juriul emisiunii, dupa intrarea sa in politica.

Florin Calinescu face DEZVALUIREA ZILEI: Care este adevarata miza a votului de la motiunea de cenzura

Florin Calinescu, liderul Partidului Verde, a vorbit despre adevarata miza a zilei de joi, cand se voteaza motiunea de cenzura.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )