Libnet.ro
UNICEF

01:05

GATA! A fost aprobat primul vaccin anti COVID-19 din lume. incepe vaccinarea in masa

Antena3 Antena3,
GATA! A fost aprobat primul vaccin anti COVID-19 din lume. incepe vaccinarea in masa

Vladimir Putin a anuntat ca Rusia a aprobat primul vaccin din lume impotriva coronavirusului. Ministerul Sanatatii rus si-a dat acordul pentru folosirea vaccinului dezvoltat de Institutul Gamaleya din Moscova. continuă pe Antena3

Vladimir Putin a anuntat ca Rusia a aprobat primul vaccin anti-Covid19 din lume. incepe vaccinarea in masa

Vladimir Putin a anuntat ca Rusia a aprobat primul vaccin din lume impotriva coronavirusului. Ministerul Sanatatii rus si-a dat acordul pentru folosirea vaccinului dezvoltat de Institutul Gamaleya din Moscova.

Vladimir Putin a inregistrat primul vaccin anti-COVID-19. Cine s-a vaccinat deja cu el

Succes rasunator pentru Ministerul Sanatatii din Rusia. Vladimir Putin a anuntat ca a inregistrat primul vaccin anti-COVID-19. Acesta a fost dezvoltat de Institutul Gamaleia din Moscova. Ministerul Sanatatii rus a aprobat primul vaccin impotriva coronavirusului De luni intregi, cercetatori din intreaga lume incearca sa gaseasca leacul pentru COVID-19. Dupa ce au murit peste 700. 000 de .

Putin spune ca o fiica a sa si-a injectat primul vaccin anti-COVID-19

Rusia a reusit sa devina prima tara din lume care inregistreaza un vaccin impotriva noului coronavir.

Rusia a dezvoltat primul vaccin anti-COVID-19. Anuntul lui Vladimir Putin

In ultimele luni s-a discutat despre peste 100 de vaccinuri anti-COVID aflate in testare, la nivel mondial. in timp ce Universitatea Oxford a parut favorita o buna perioada de timp pentru a iesi pe piata cu.

Vladimir Putin anunta triumfator ca a inregistrat primul vaccin anti-Covid-19 si ca fiica sa s-a vaccinat cu el

Vladimir Putin a anuntat, in cadrul unei videoconferinte cu membrii guvernului, transmise in direct de televiziunile rusesti, ca Rusia a dezvoltat primul vaccin impotriva noului coronavirus, scrie AFP.

Cum explica Rusia avansul sau rapid in dezvoltarea unui vaccin anti-COVID-19

Rusia nu a facut niciun secret din faptul ca vrea sa castige cursa globala pentru un vaccin anti-COVID-19, pretinzand ca dispune un vaccin viabil si eficient pe care e pregatita sa-l puna in productie in saptamanile urmatoare. Dar cum se explica avansul sau rapid? Marti, presedintele Vladimir Putin a anuntat inregistrarea primului vaccin anti-COVID 19 din lume.

VLADIMIR PUTIN: Rusia a inregistrat primul vaccin contra coronavirusului

Rusia a dezvoltat primul vaccin contra coronavirusului, a afirmat, marti, presedintele rus Vladimir Putin, intr-o videoconferinta cu membrii Guvernului, retransmisa la televiziune, noteaza AFP, citat de News. ro.

VLADIMIR PUTIN: Rusia a inregistrat primul vaccin contra coronavirusului, fiica mea s-a vaccinat

Rusia a dezvoltat primul vaccin contra coronavirusului, a afirmat, marti, presedintele rus Vladimir Putin, intr-o videoconferinta cu membrii Guvernului, retransmisa la televiziune, noteaza AFP, citat de News. ro.

Cat timp ofera protectie vaccinul anti-Covid al lui Putin VIDEO

Primul vaccin anti-coronavirus aprobat a fost anuntat . marti, la Moscova, de insusi presedintele Vladimir Putin si va fi livrat pe pietele straine sub denumirea de Sputnik V, informeaza Reuters. Ministrul rus al Sanatatii a precizat ca, potrivit specialistilor, vaccinul ar oferi o protectie de 2 ani.

Bill Gates doneaza 150 de milioane pentru obtinerea vaccin anti-COVID ieftin

Bill Gates doneaza inca 150 de milioane de dolari pentru vaccinul anti-COVID. Suma va face ca viitorul vaccin sa coste doar 3 dolari. Fundatia lui Gates a cheltuit 4 miliarde de dolari pentru vaccinuri in 20 de ani, potrivit Mediafax. Bill Gates e hotarat sa faca vaccinul anti-Covid accesibil tuturor si pune la bataie 150 de milioane de dolari pentru asta. Banii vor merge catre Serum Institute, cel mai mare producator de vaccinuri, care va produce 100 de milioane de doze cu doar 3 dolari doza. Fireste, din momentul in care se va gasi un vaccin eficient.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )