Libnet.ro
UNICEF

18:00

Gata cu Mangia: CSU Craiova si-a demis antrenorul, la jumatatea playoff-ului! Cine a venit in locul italianului

B1 B1,
Gata cu Mangia: CSU Craiova si-a demis antrenorul, la jumatatea playoff-ului! Cine a venit in locul italianului

CSU Craiova a anuntat, luni, despartirea de antrenorul italian Devis Mangia si inlocuirea lui cu Corneliu Papura, relateaza news. ro. Corneliu Papura este, incepand de astazi, noul antrenor al Stiintei. continuă pe B1

Liga 1: Devis Mangia, demis de la CSU Craiova / Cornel Papura, noul antrenor

CSU Craiova a anuntat, luni, despartirea de antrenorul italian Devis Mangia si inlocuirea lui cu Corneliu Papura. incepand de astazi, Corneliu Papura este noul antrenor al Stiintei. Component al echipei care a castigat eventul din 1991 si al echipei Nationale la Campionatul Mondial din 1994, este absolvent al licentei UEFA PRO si lucreaza in cadrul clubului din 2013, se precizeaza pe site-ul oficial al gruparii din Liga 1.

Devis Mangia a fost demis de la CSU Craiova. Cine il va inlocui

Devis Mangia 44 de ani) a fost demis de la CSU Craiova, iar in locul sau a fost numit Corneliu Papura 45 de ani), anunta site-ul oficial al oltenilor. il salutam pe Devis Mangia si ii uram succes mai.

NEBUNIE la Constanta: Viitorul invinge CSU Craiova intr-un meci in care Ianis Hagi a facut SPECTACOL si la care a asistat legendarul Rivaldo. Poza de SENZATIE de la final si cum a facut-o Rivaldinho pe translatorul (FOTO, VIDEO)

FC Viitorul, echipa patronata si antrenata de Gica Hagi, a castigat meciul de sambata cu CSU Craiova, 2-1, dupa o prestatie impresionanta a lui Ianis Hagi. Fiul lui Hagi 20 de ani) a fost omul meciului.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )