Libnet.ro
UNICEF

13:45

Gata cu prototipurile! LG anunta primul smartphone cu ecran flexibil

Antena3 Antena3,
Gata cu prototipurile! LG anunta primul smartphone cu ecran flexibil

Nu te-ai uitat niciodata la smartphone-ul tau si te-ai gandit ca este prea rigid si plat? LG a anuntat luni ca va incepe sa produca telefoane care sa aiba un ecran flexibil si curbat, informeaza CNN. continuă pe Antena3

Samsung lanseaza primul smartphone cu ecran curbat, disponibil numai in Coreea de Sud

Gigantul sud-coreean Samsung va lansa, joi, Galaxy Round, primul smartphone cu ecran curbat, care se va vinde doar in Coreea de Sud, la pretul de aproximativ 1. 000 de dolari. Telefonul are un ecran cu diagonala de 5,7.

Samsung va lansa Galaxy Round, primul smartphone cu ecran curbat. Pretul depaseste 1.000 de dolari

Samsung Electronics va lansa joi in Coreea de Sud primul smartphone cu ecran curbat, denumit Galaxy Round, care va fi disponibil numai pe piata locala la un pret echivalent cu aproximativ 1. 000 de dolari americani.

Samsung Galaxy Round primul smartphone cu display flexibil e aproape gata

In aceasta cursa continua pentru care este primul cu un produs revolutionar pe piata, Samsung s-ar putea sa castige cu Galaxy Round. In ultimul an, display-urile flexibile au fost foarte la moda. Producatori precum Samsung si LG au creat deja TV-uri de dimensiuni generoase cu astfel de ecrane, iar acum aceleasi companii lupta sa aduca primii pe piata telefoane curbate. Daca ultimele zvonuri se confirma, Samsung s-ar putea sa fie prima companiei cu un astfel de telefon ajuns in mainile [].

Surpriza de proportii! LG anunta un ecran flexibil pentru smartphone

Nu te-ai uitat niciodata la smartphone-ul tau si te-ai gandit ca este prea rigid si plat? Un numar tot mai mare de producatori ai tehnologiei au ca si scop crearea unui astfel de ecran, ceea ce va deveni un nou.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )