Libnet.ro
UNICEF

14:15

Gata, s-a terminat... Ramas bun Viorel... Oana Lis a facut anuntul trist: Fostul primar Viorel Lis...

B1 B1,
Gata, s-a terminat... Ramas bun Viorel... Oana Lis a facut anuntul trist: Fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis, sotia fostului primar Viorel Lis, a recunoscut ca faptul ca avea kilograme in plus au facut-o sa se gandeasca la a-si sfarsi viata, mai ales in perioada in care sotul ei, Viorel Lis, a facut un. continuă pe B1

A sosit si clipa cea trista...OANA LIS a facut anuntul in LACRIMI: Din pacate fostul primar VIOREL LIS...

Oana Lis a dezvaluit ca in trecut a suferit atat de mult si a fost atat de complexata din cauza kilogramelor in plus, incat chiar s-a gandit sa-si puna capat zilelor. in primul rand aveam momente c.

Miracol in SHOWBIZ! Viorel Lis, aparitie surpriza in public! OANA LIS si-a frecat ochii! La asta nimeni nu se astepta (FOTO)

Oana Lis a postat o fotografie cu Viorel Lis la masa, pe pagina sa de Facebook. Cu Vio la iarba verde, a scris blonda in dreptul imaginii. Prietenii virtuali s-au bucurat sa vada ca Viorel Lis se simte mai.

Blestem in lumea mondena! OANA LIS a pierdut lupta! Imagini dureroase de la MORMANTUL lui VIOREL LIS! Din pacate s-a intamplat (FOTO)

Oana Lis a identificat cauza nenorocirilor prin care a trecut in ultima perioada. Ea este de parere ca de vina este cadous pe care Viorel Lis l-a primit in urma cu cativa ani: o cruce cu totul aparte,.

S-a SFARSIT TOTUL? Postarile care au dat-o de gol pe Oana Lis. Ce s-a intamplat cu FOSTUL EDIL? (FOTO)

Oana Lis, sotia fostului primar Viorel Lis, a ajuns de nenumarate ori in atentia presei pentru postarile zilnice de pe contul sau de socializare. Astfel, o poza inocenta cu un simplu coleg urcata pe Facebook .

Gata, FINALUL a venit... Oana Lis a facut anuntul trist, in LACRIMI: Fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis are probleme de sanatate tot mai grave, fostului primar al Bucurestiului fiindu-i greu si sa articuleze cuvintele. Lis a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un atac cerebral. in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )