Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gaura de 11 milioane de lei din cauza unui Dorel cu mapa. Asa s-a scumpit noua sala polivalenta din Pitesti

Adevărul Adevărul,
Gaura de 11 milioane de lei din cauza unui Dorel cu mapa. Asa s-a scumpit noua sala polivalenta din Pitesti

La Pitesti a inceput in aceasta vara constructia celei mai moderne sali polivalente din tara. Numai ca din cauza erorilor angajatilor de la Apa Canal, firma aflata in subordinea municipalitatii, Primaria Pitesti trebuie sa plateasca in plus 11 milioane lei. continuă pe Adevărul

Un barbat si-a lasat tot satul fara internet din cauza unui televizor

Un sat din Marea Britanie a ramas fara internet timp de 18 luni din cauza unui televizor vechi. Misterul din spatele motivului pentru care un sat intreg din Marea Britanie a ramas fara.

O piata din Ploiesti a fost evacuata din cauza unui incendiu

Ploiestenii care se aflau, marti seara, in piata din cartierul Nord au fost evacuati de urgenta din cauza unui incendiu. Potrivit ISU Prahova, o ghena a luat foc.

Gabriela Firea: Din cauza unui aviz DSP nu se pot atrage fonduri europene. Toata tara sta in pixul unei doamne

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit depsre problemele care tin in loc fondurile europene oferite in contextul pandemiei de coronavirus. Gabriela Firea sustine ca toata tara este in pixul unei doamne de la DSP.

Dana Budeanu il face praf pe Raed Arafat din cauza mastilor! A scos adevarul la iveala, in sfarsit

Dana Budeanu, cunoscuta pentru clipurile ei cu tenta critica la adresa autoritatilor, se pare ca a facut iar valva. in cel mai recent interviu, Dana il acuza dur pe Raed Arafat, subiectul fiind mastile de protectie. Dana Budeanu il face praf pe Raed Arafat din cauza mastilor Dana Budeanu este din ce in ce mai .

Lucian Bode: Proiectele de infrastructura feroviara inregistreaza mari intarzieri. Romania a pierdut fonduri europene de 320 de milioane de euro din cauza blocajelor in instanta

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat, marti, ca Romania a pierdut, pana la sfarsitul anului trecut, fonduri europene nerambursabile de 320 de milioane de euro alocate prin programul Connecting.

Liceele agricole vor primi in acest an 10 milioane lei de la Ministerul Agriculturii

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a anuntat azi ca se afla in plin proces de semnare a contractelor de finantare pentru investitii specifice si asigurarea unor cheltuieli materiale pentru un numar de 56 de licee tehnologice cu profil preponderent agricol, valoarea totala a finantarii pentru acest an fiind de 10 milioane lei.

Aproape 9.000 de romani au incasat peste 100 de milioane de lei din pensiile private in doar sase luni

963 de participanti la fondurile de pensii private, Pilonul 2 si Pilonul 3, au incasat in primele sase luni 106,54 milioane de lei, potrivit ultimului raport al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

Un sat din Marea Britanie a ramas fara internet timp de 18 luni din cauza unui televizor vechi

Motivul misterios pentru care un sat din Marea Britanie ramanea fara internet in fiecare dimineata la ora 07:00 a fost in sfarsit aflat.

Marina Almasan, hartuita de Doina Gradea din cauza lui Mircea Radu. Ce se intampla la TVR

Marina Almasan a comentat zilele acestea pe marginea scandalului iscat de Mircea Radu. Totul a pornit de la declaratiile false ale colegului ei, referitoare la declaratiile de avere. Marina Almasan, hartuita de Doina Gradea din cauza lui Mircea Radu in urma cu o saptamana, un adevarat scandal mediatic a ajuns in presa romaneasca. Mircea Radu .

Televiziunea lui Pandele, amendata din cauza Gabrielei Firea. Ce a comis sotia patronului, in direct la TV

Televiziunea lui Florin Pandele a fost amendata din cauza Gebrielei Firea. Metropola TV, televiziunea Consiliului Local din Voluntari, unde primar este Florentin Pandele, a fost penalizata in sedinta CNA din cauza unei emisiuni in care a fost invitata Gabriela Firea, sotia acestuia, actualul primar al Capitalei. Televiziunea lui Florentin Pandele, amendata de la prima emisiune .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )