Libnet.ro
UNICEF

23:45

Gaz Metan, prima victorie din 2017. Mediesenii sunt pe primul loc in play-out

B1 B1,
Gaz Metan, prima victorie din 2017. Mediesenii sunt pe primul loc in play-out

Gaz Metan Medias a castigat cu 2-0 confruntarea cu ASA Targu Mures, in prima etapa din play-out. Mediesenii au reusit sa castige primul meci din 2017, dupa ce au pierdut la limita un. continuă pe B1

Gaz Metan ASA Tg. Mures 2-0: fosta vicecampioana, alt pas spre retrogradare. in ce situatie au ajuns muresenii

Ultimul meci din runda inaugurala a play-out-ului a confirmat, inca o data, ca trupa pregatita de Ilie Stan e una fara perspective.

Viitorul lui Hagi pierde primul loc in Liga 1 dupa o remiza alba cu Dinamo in prima etapa din play-off

Debut cu ghinion pentru echipa lui Gica Hagi in playoff. Viitorul Constanta nu a reusit sa invinga Dinamo in prima etapa a play-off-ului, pe teren propriu, si a pierdut sefia clasamentului.

ATAC ARMAT intr-un bar din Elvetia! Autoritatile sunt in ALERTA!

Doua persoane si-au pierdut viata, iar alta este grav ranita in urma unui atac armat produs joi seara in jurul orei 20. 15 intr-un bar din orasul elvetian Basel, potrivit Agerpres. Agresorii.

Avertisment din partea sefei UNJR: Nu avem garantii ca datele din interceptari nu sunt folosite in afara procesului penal

Oamenii nu au garantii ca informatiile din mandatele de supraveghere tehnica nu sunt folosite in afara procesului penal, atrage atentia sefa Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania. Dana.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )