Libnet.ro
UNICEF

10:45

Gazoductul dintre Romania si Republica Moldova va fi construit in 2016

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gazoductul dintre Romania si Republica Moldova va fi construit in 2016

Un oficial din Guvernul Republicii Moldova a declarat ca lucrarile la o conducta destinata sa transporte gaze naturale din tara noastra pana la Chisinau vor incepe anul viitor, informeaza AP. continuă pe Ziarul Bursa

Romania a semnat acordul de imprumut cu Republica Moldova, pentru 150 milioane euro

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a semnat astazi, 7 octombrie, la Chisinau, Acordul de imprumut dintre Romania si Republica Moldova, potrivit unui comunicat de presa al Ministerului de Finante Publice.

Teroristii ISIS ar fi putut primi materiale radioactive din Republica Moldova

Autoritatile din Moldova, alaturi de agenti FBI, au descoperit cateva operatiuni de contrabanda cu materiale radioactive. La mijlocul anului 2014, Constantin Malic, un angajat din cadrul politiei din Republic Moldova, s-a oferit sa ia parte la una dintre cele mai periculoase misiuni din intreaga sa cariera. Acesta urma sa se infiltreze intr-un grup de contrabandisti, [] Teroristii ISIS ar fi putut primi materiale radioactive din Republica Moldova Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Republica Moldova nu se poate scoate din apa tragandu-se singura de par

Romania si Republica Moldova pot profita de ferestrele de oportunitate care s-au creat in urma evenimentelor din ultimul timp. Chisinaul si Bucurestiul trebuie sa-si adanceasca relatiile, iar Romania trebuie sa gandeasca alte mecanisme de interventie si sprijin in Republica Moldova, deoarece malul stang al Prutului se afla intr-o criza profunda.

Premierul de la Chisinau spune ca Republica Moldova nu are nevoie de un acord cu FMI pentru a se imprumuta de la Romania

Premierul Valeriu Strelet spune ca este un fals informatia precum ca in lipsa unui acord cu Fondul Monetar International, Republica Moldova nu poate beneficia de imprumutul oferit de Romania, scrie Agora. md.

Pe Drumul vinului in Republica Moldova: prin orase subterane, crama din Cartea Recordurilor si beciul unde Merkel, Basescu, Putin si Ponta au colectii de vin

La doi pasi de Romania si cu preturi atat de mici incat iti golesti fericit portofelul, Republica Moldova te asteapta sa descoperi Drumul vinului, caci aici aroma din pahar este o destinatie in sine.

Vladimir Voronin nu vede alegerile anticipate ca o solutie pentru Republica Moldova

Presedintele Partidului Comunistilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, este de parere ca demisiile in lant si alegerile anticipate nu vor rezolva problemele tarii. Acesta a declarat in timul unei emisiuni la un post TV ca evenimentele din Republica Moldova sunt influentate din exterior, transmite IPN.

Consultant american pentru Vlad Filat, alungat din Republica Moldova de Renato Usatii

Renato Usatii este acuzat ca ar fi hartuit un consultant in comunicare american care lucra pentru Vlad Filat. Molly McKew a declarat pentru portalul american BuzzFeed ca a fost nevoita sa paraseasca Republica Moldova pentru ca Usatii i-ar fi publicat datele personale pe site-ul lui, a urmarit-o in public si a sugerat ca este o criminala.

Predarea limbii ruse ramane obligatorie pentru gimnaziile din Republica Moldova

Limba rusa nu este eliminata din programul scolar al claselor gimnaziale. Ministerul Educatiei precizeaza ca in toate institutiile de invatamant cu predarea in limba romana din Republica Moldova, limba rusa este studiata ca disciplina obligatorie in cadrul ciclului gimnazial.

Protestele din Republica Moldova ar putea destabiliza dramatic tara - Stratfor

Protestele din Republica Moldova nu este un fenomen nou, insa de data aceasta ele ar putea destabiliza dramatic tara, importanta din punct de vedere strategic, scrie agentia americana Stratfor intr-un studiu despre protestele care au loc in Republica Moldova, transmite Agora.

Cele mai mari fabrici din Republica Moldova. De la dulciurile care au cucerit pietele din regiune la covoare de lux

Cele mai mari fabrici din Republica Moldova au fost infiintate inca in perioada sovietica si activeaza in special in industria alimentara si cea textila. Produsele moldovenesti au reusit sa cucereasca marile piete europene si sa fie apreciate de tot mai multi consumatori.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )