Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gazprom isi indreapta atentia catre tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gazprom isi indreapta atentia catre tara noastra

Grupul petrolier rus Gazprom vrea sa extinda reteaua de benzinarii din tara noastra de la zece unitati, cate sunt deschise in prezent, la 120 de statii la sfarsitul anului 2015, in urma unei investitii de circa 150 milioane euro, a declarat, vineri, directorul general al Gazprom Neft, Kirill Kravchenko. continuă pe Ziarul Bursa

KPMG a lansat aplicatia mobila care detaliaza procesul de imigrare in tara noastra

RoVisa Express este noua aplicatie mobila dezvoltata de KPMG in tara noastra, care ghideaza utilizatorii prin procesul de imigrare in Romania, arata un comunicat de presa.

O noua statie de distributie carburanti GAZPROM, deschisa in tara noastra

Subsidiara Gazprom Neft- NIS j. s. c Novi Sad a inaugurat oficial o noua statie, in judetul Dambovita, sub brand-ul GAZPROM, informeaza un comunicat de presa.

Gazprom isi dezvaluie planurile: 120 de benzinarii in Romania

Grupul rus Gazprom vrea sa extinda reteaua de benzinarii din Romania de la zece unitati in prezent la 120 de statii la sfarsitul anului 2015, in urma unei investitii totale de peste 150 milioane euro, a declarat directorul general al Gazprom Neft,.

Ce se intampla cu soferii care trec podul Calafat-Vidin, in tara noastra. Romania pierde ZILNIC sume uriase de bani

Pierdem bani pe mana noastra. Masinile care intra in tara pe la podul Calafat-Vidin nu platesc rovinieta. Soferii ar vrea dar nu au de unde sa o cumpere. Oficialii de la Drumuri nu au finalizat nici acum.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )