Libnet.ro
UNICEF

19:30

Gemenele protejate de Beyonce au cantat Imnul la Super Bowl in costume STYLAND

ADPM ADPM,
Gemenele protejate de Beyonce au cantat Imnul la Super Bowl in costume STYLAND

Chloe X Halle, artistele gemene care sunt protejate de Beyonce si sunt semnate la casa ei de discuri- Parkwood Entertainment, au deschis finala Super Bowl de duminica seara cantand Imnul Statelor Unite imbracate in costume ale brandului romanesc STYLAND. continuă pe ADPM

O romanca le-a imbracat pe gemenele care au cantat imnul Statelor Unite la Super Bowl 2019: Sunt foarte mandra

Chloe si Halle Bailey, artistele gemene care sunt in plina ascensiune si sunt considerate protejatele cantaretei Beyonce, semnate la casa ei de discuri- Parkwood Entertainment si nominalizate la Grammy, au deschis finala Super Bowl 2019 cantand imnul Statelor Unite imbracate in costume ale brandului romanesc Styland.

Petitia care putea transforma Super Bowl intr-un moment legendar

Sigur, la inceput, era o gluma cu SpongeBob, dar au fost suficiente indicii care sa lase impresie c-o sa fie un show extraordinar la Super Bowl. N-a fost cazul, cum vedem acum. Super Bowl este.

Maroon 5 a oferit cel mai slab show la Super Bowl din ultimii ani? VIDEO

Maroon 5 a fost trupa aleasa sa concerteze in pauza finalei campionatului de fotbal american, Super Bowl, alaturi de Travis Scott si Big Boi. Multi considera ca a fost cel mai slab show din ultimii ani. Iata inregistrarea! .

New England Patriots a castigat Super Bowl-ul. Un nou record in istoria finalei

Echipa New England Patriots a cucerit pentru a sasea oara in istorie trofeul Vince Lombardi acordat castigatoarei campionatului din Super Bowl, finala National Football League.

Audientele Super Bowl s-au dus in cap. Recitalul Maroon 5 o crunta dezamagire

Cel mai asteptat eveniment din sportul american, Super Bowl, a inregistrat in 2019 cea mai scazuta audienta din ultimii 11.

Super Bowl 2019 - Cea mai scazuta audienta din ultimii 11 ani

Super Bowl, finala campionatului de fotbal american, a inregistrat cea mai scazuta audienta din ultimii 11 ani.

Grupul Maroon 5, aspru criticat pentru show-ul din finala Super Bowl 2019, unul dintre cele mai slabe din istorie. Reactia solistului VIDEO

Grupul pop-rock american Maroon 5 a fost aspru criticat dupa recitalul sustinut in finala Super Bowl 2019, multi fiind de parere ca a fost una dintre cele mai slabe prestatii din istoria competitiei, iar motivele de suparare au fost diverse.

PE SCURT Reclame Super Bowl: The Washington Post despre importanta presei / Game of Thrones l ucide pe cavalerul Bud Light

Doua reclame ale unor institutii media au facut nota discordanta intr-o editie a Super Bowl marcata de reclame mai degraba cuminti. Una este cea a Washington Post, primul spot al ziarului la o finala a campionatului de fotbal american. A doua este o reclama Bud Light, deturnata de HBO si transformata intr-o reclama pentru sezonul final al Game of Thrones.

Reclama difuzata la Super Bowl 2o19 de care vorbeste toata lumea: Democratia moare in intuneric. VIDEO

Cotidianul american Washington Post a difuzat o reclama extrem de puternica in timpul Super Bowl de duminica, reclama pe a carui fundal se aude vocea actorului Tom Hanks. Reclama aduce in atentie momente.

New England Patriots, nvingatoare pentru a sasea oara n Super Bowl (13-3 cu Los Angeles Rams)

Echipa New England Patriots a castigat, duminica, a sasea oara Super Bowl, finala campionatului de fotbal american.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )