Libnet.ro
UNICEF

01:05

Generalul Philip Breedlove, comandant american: NATO va stationa armament greu pe teritoriul Romaniei

România Liberă România Liberă,
Generalul Philip Breedlove, comandant american: NATO va stationa armament greu pe teritoriul Romaniei

NATO va stationa armament greu pe teritoriul Romaniei, a anuntat astazi generalul american Philip Breedlove, comandantul Fortelor Aliate din Europa. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis il primeste marti pe gen. Philip Breedlove, comandantul fortelor NATO in Europa

Presedintele Klaus Iohannis il va primi marti, la Palatul Cotroceni, pe generalul Philip M. Breedlove, comandantul suprem al fortelor aliate din Europa SACEUR).

NATO va decide in curand daca Romania va gazdui echipamente militare grele

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a declarat, marti, ca sunt discutii la nivel tehnic privind pre-pozitionarea in Romania de tehnica grea de lupta, in timp ce generalul Philip Breedlove, comandantul suprem al Fortelor Aliate din Europa, a precizat ca o decizie in acest sens va fi anuntata in curand.

Comandantul NATO in Europa, Philip Breedlove, in vizita oficiala la Bucuresti

Comandantul Suprem al Fortelor Aliate din Europa, generalul american Philip Breedlove, se intalneste astazi cu ministrul Apararii, cu presedintele Klaus Iohannis si cu premierul Victor Ponta. Generalul american.

Generalul Philip M. Breedlove, in vizita la Bucuresti: NATO va decide in curand daca Romania va gazdui sau nu echipamente militare grele ale aliantei

Comandantul suprem al forelor aliate din Europa, generalul Philip M. Breedlove, aflat marti in vizita oficiala la Bucuresti, a declarat ca NATO va decide in curand daca Romania va gazdui sau nu echipamente.

Klaus Iohannis se intalneste marti cu comandantul suprem al Fortelor Aliate din Europa, generalul Philip M. Breedlove

Presedintele Klaus Iohannis va avea marti o intrevedere cu comandantul suprem al Fortelor Aliate din Europa, generalul Philip M. Breedlove, informeaza Administratia Prezidentiala. intalnirea va avea loc la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )