Libnet.ro
UNICEF

23:45

Generalul Valeri Krutov ameninta: Separatistii din estul Ucrainei care nu depun armele VOR FI LICHIDATI

Antena3 Antena3,
Generalul Valeri Krutov ameninta: Separatistii din estul Ucrainei care nu depun armele VOR FI LICHIDATI

Separatistii prorusi care nu vor depune armele vor fi lichidati, a declarat generalul Valeri Krutov, numarul doi in ierarhia serviciilor speciale ucrainene, care se afla la comanda operatiunii. continuă pe Antena3

Rusia cere Natiunilor Unite sa condamne operatiunile militare din estul Ucrainei

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a cerut marti secretarului general al Natiunilor Unite, Ban Ki-moon, sa condamne operatiunea militara neconstitutionala din estul Ucrainei. Rusia asteapta o.

Ucraina. Presedintele interimar Oleksandr Turcinov ordona o operatiune de amploare impotriva militantilor prorusi din estul Ucrainei

Oleksandr Turcinov, presedintele interimar al Ucrainei, a ordonat o operatiune de amploare impotriva militantilor prorusi din estul Ucrainei, acuzand Rusia ca poarta un razboi pe teritoriul ucrainean.

Rusia cere Natiunilor Unite sa condamne operatiunile militare din estul Ucrainei

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a cerut marti secretarului general al Natiunilor Unite, Ban Ki-moon, sa condamne operatiunea militara neconstitutionala din estul Ucrainei, relateaza.

Putin primeste numeroase cereri de ajutor din estul Ucrainei, sustine Kremlinul

Presedintele rus Vladimir Putin primeste numeroase cereri de ajutor din estul Ucrainei si observa cu o mare ingrijorare evolutia situatiei, informeaza AFP. Din nefericire, primim numeroase cereri, adresate.

Ambasador SUA la ONU: Atacurile din estul Ucrainei poarta semnele implicarii Rusiei

Samantha Power, ambasadorul american la Natiunile Unite, este de parere ca atacurile grupurilor proruse in orasele din estul Ucrainei poarta semnele implicarii Moscovei.

Un comisariat de politie din estul Ucrainei a fost ocupat de militanti prorusi. Ministrul de Interne: Nu vom avea toleranta pentru teroristi

Militanti prorusi inarmati au preluat, sambata dimineata, controlul asupra unui comisariat de politie din orasul Slaviansk, situat in estul rusofon al Ucrainei, anunta ministrul ucrainean de Interne.

Presa rusa acuza Occidentul ca este la originea crizei din estul Ucrainei

Occidentul este parte a problemei in criza din Ucraina, astfel ca nu poate oferi solutii unilaterale, comenteaza presa rusa, condamnand operatiunile armatei ucrainene si denuntand propaganda Washingtonului, conform Mediafax.

Putin, ingrijorat de situatia din estul Ucrainei

Presedintele rus Vladimir Putin urmareste cu mare ingrijorare situatia din Ucraina, a declarat luni purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, transmite Reuters si AFP, conform Mediafax.

Un comisariat de politie din estul Ucrainei a fost ocupat de militanti prorusi

Barbati inarmati au ocupat sambata dimineata sediul unei politii locale din orasul ucrainean Slaviansk. Acestia purtau uniforme de camuflaj si nu au facut cunoscuta pana la aceasta ora nicio cerere.

La ora 9 expira ultimatumul dat separatistilor din estul Ucrainei. Daca nu depun armele, armata ucraineana intra in actiune

Estul Ucrainei a devenit camp de lupta intre fortele speciale si separatisti. Autoritatile de la Kiev sunt gata sa-i puna la punct pe separatisti cu ajutorul Armatei. Ultimatumul acordat separatistilor expira in aceasta dimineata, la ora 9. Daca nu depun armele si nu elibereaza cladirile administrative, armata va intra in actiune.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )