Libnet.ro
UNICEF

17:15

Genesis Property doneaza 90 de mii de lei pentru Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Genesis Property doneaza 90 de mii de lei pentru Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt

Genesis Property sprijina cadrele medicale si pacientii afectati de virusul SARS-COV-2 printr-o contributie financiara de 90. 000 lei care a fost directionata catre Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Tablete de 150 milioane lei pentru elevii din mediile defavorizate

Ministerul Educatiei ofera, dupa multe promisiuni si discutii, prima veste buna pentru elevii care nu aveau acces la predarea online. Guvernul a adoptat o hotarare privind suplimentarea bugetului Ministerului Educatiei cu suma de 150 de milioane de lei pentru anul 2020.

150 de milioane de lei pentru dispozitive electronice destinate elevilor din medii defavorizate

Ministerul Educatiei si Cercetarii a alocat 150 de milioane de lei pentru achizitia de dispozitive e.

Ministerului Educatiei si Cercetarii a alocat 150 de milioane de lei pentru achizitia de tablete conectate la internet

Guvernul Romaniei a adoptat o hotarare privind suplimentarea bugetului Ministerului Educatiei cu suma de 150 de milioane de lei pentru anul 2020. Banii vor fi utilizati pentru achizitia de dispozitive electronice conectate la internet, destinate elevilor din mediile defavorizate. Criteriile de repartizare vor fi stabilite prin ordin de ministru, in baza propunerilor unitatilor de invatamant preuniversitar de stat.

Primaria Capitalei va deconta 200 de lei pentru circa 11.000 de bucuresteni asimptomatici care doresc sa se testeze de COVID 19

Primaria Capitalei va deconta 200 de lei pentru circa 11. 000 de bucuresteni asimptomatici care doresc sa se testeze de COVID 19, in mod voluntar, potrivit unui proiect adoptat luni de Consiliul General. Proiectul se numeste Testam pentru Bucuresti, are o valoare totala de 2,233,000 lei si testele facute vor fi cele PCR. Primarul general a declarat ca municipalitatea va lansa o platforma, unde bucurestenii se vor putea inscrie pentru testare, iar banii vor fi decontati spitalelor private si de stat care fac testele si se incriu in program.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )