Libnet.ro
UNICEF

19:30

Geniul din Ramnicu Valcea: decizia de a nu ma duce la Google a fost cea mai buna din viata mea

Adevărul Adevărul,
Geniul din Ramnicu Valcea: decizia de a nu ma duce la Google a fost cea mai buna din viata mea

Ionut Budisteanu, tanarul de 19 ani din Ramnicu Valcea care a castigat marele premiu in cadrul competitiei Intel ISEF de anul acesta, a declarat, pentru Adevarul, ca decizia de a nu se angaja la gigantul Google a fost cea mai buna decizie pe care a luat-o vreodata. continuă pe Adevărul

Ionut Budisteanu, geniul din Ramnicu Valcea: decizia de a nu ma duce la Google a fost cea mai buna din viata mea

Ionut Budisteanu, tanarul de 19 ani din Ramnicu Valcea care a castigat marele premiu in cadrul competitiei Intel ISEF de anul acesta, a declarat, pentru Adevarul, ca decizia de a nu se angaja la gigantul Google a fost cea mai buna decizie pe care a luat-o vreodata.

FOTO Zece familii de romi au fost evacuate din ghetoul de la marginea municipiului Ramnicu Valcea

Adulti si copii care au locuit ani de zile in baracile din cartierul Colonie Nuci au fost evacuati de primaria Ramnicu Valcea in prezenta executorului judecatoresc. Emilian Francu, edilul din Ramnicu Valcea, spune ca este vorba despre familii rau-platnice, care au acumulat datorii de ordinul zecilor de mii de lei.

20 de cupluri din Ramnicu Valcea au sarbatorit Nunta de Aur

Cu ocazia aniversarii a 50 de ani de casatorie, cele 20 de cupluri au fost felicitate si premiate de primarul Emilian Francu.

FOTO Trotuarul a inceput sa se surpe in Ramnicu Valcea. O strada din centrul orasului ar putea fi afectata si ea de alunecarile de teren

Problemele au aparut pe una dintre cele mai circulate artere rutiere din Ramnicu Valcea, aflata la cateva sute de metri distanta de primarie. Din cauza alunecarii de teren, o portiune de cativa zeci de metri din trotuarul de pe strada Carol I s-a surpat astazi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )