Libnet.ro
UNICEF

13:30

Genul de demisie in alb pe care premierul Grindeanu a pus-o la dispozitia lui Dragnea

Antena3 Antena3,
Genul de demisie in alb pe care premierul Grindeanu a pus-o la dispozitia lui Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca toti ministrii Guvernului Grindeanu si-au depus demisiile in alb la partid, iar Radu Tudor a prezentat, la Antena 3, genul de demisie care ar putea fi a pr. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Evaluarea ministrilor se va finaliza duminica seara. Toti membrii Guvernului au depuse demisiile in alb. Inclusiv premierul Grindeanu

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca evaluarea ministrilor din Cabinetul Grindeanu se va finaliza printr-un document de multe pagini, care va fi gata duminica seara.

Liviu Dragnea: Eu nu am avut si nu am de gand sa il schimb pe premierul Grindeanu

Eu nu am avut de gand si nu am de gand sa il schimb pe premierul Grindeanu, a declarat marti seara, la Antena 3, presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea.

Premierul Grindeanu: Acest Guvern nu este perfect

Premierul Sorin Grindeanu a declarat miercuri, la Antena 3, ca guvernul pe care il conduce nu este perfect. Este acest guvern perfect? Nu. Tot timpul e loc e mai bine, a spus premierul Sorin.

PSD finalizeaza evaluarea membrilor Guvernului. Premierul Grindeanu sustine ca trebuie transmis un mesaj de stabilitate la nivelul Guvernului si al Coalitiei

Premierul Sorin Grindeanu a declarat vineri, la inceputul sedintei de Guvern, ca pe plan international este important sa se transmita un mesaj de stabilitate la nivelul Guvernului si al Coalitiei, stabilitate fara de care economia Romaniei nu poate functiona.

Personajul-surpriza ales de Dragnea sa-l evalueze pe premierul Grindeanu

Fostul ministru al Finantelor, cercetat pentru coruptie de DNA, Darius Valcov, este unul dintre cei care fac parte, alaturi de Liviu Dragnea, din comisia PSD care evalueaza activitatea Guvernului Grindeanu.

Premierul Grindeanu: Guvernul sustine modificarile aduse Legii salarizarii. Ministrul Muncii: Salariile nu vor mai creste de la 1 iulie 2017

Premierul Sorin Grindeanu, a declarat, marti, in contextul anuntului ministrului Muncii, Lia Vasilescu, potrivit careia bugetarii nu vor primi majorarile salariale dupa calendarul avansat pana acum, ci de la 1 ianuarie 2018, ca Guvernul sustine aceste modificari. Forma prezentata de Lia Olguta Vasilescu si Viorel Stefan este forma pe care noi ne-o asumam. Toate modificarile si amendamentele sunt sustinute de Guvern. Este necesar sa avem aceasta lege.

Premierul Grindeanu efectueaza luni o vizita oficiala in Croatia

Premierul Sorin Grindeanu va efectua luni, 12 iunie, o vizita oficiala in Croatia, in cadrul careia va avea intrevederi cu presedintele tarii, Kolinda Grabar, cu prim-ministrul Andrej Plenkovic si cu presedintele Parlamentului, Gordan Jandrokovic, informeaza un comunicat al Guvernului.

Premierul Grindeanu face luni o vizita oficiala in Croatia

Premierul Sorin Grindeanu va efectua luni o vizita oficiala in Croatia, in cursul careia va avea intrevederi cu presedintele Republicii Croatia, Kolinda Grabar, prim-ministrul croat, Andrej.

Premierul Grindeanu, despre Legea salarizarii: Daca eram parlamentar, as fi votat-o cu doua maini. S-a asezat pe o piramida corecta tot sistemul bugetar

Premierul Sorin Grindeanu, a afirmat, joi seara, ca Legea salarizarii unitare, adoptata de Parlament in aceasta saptamana, face ordine, astfel ca, daca ar fi fost parlamentar, ar fi votat-o cu doua maini.

De ce a lipsit, de fapt, premierul Grindeanu de la Legea salarizarii

Premierul Sorin Grindeanu a lipsit, miercuri, atunci cand Legea salarizarii a fost adoptata de Parlament si a fost criticat de conducerea PSD pentru acest lucru, insa nu este clar daca seful Guvernului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )