Libnet.ro
UNICEF

12:15

Geoana, audiat din nou in dosarul lui Vanghelie

Antena3 Antena3,
Geoana, audiat din nou in dosarul lui Vanghelie

Mircea Geoana ar putea fi audiat din nou ca martor in procesul lui Marian Vanghelie. Procesul fostului primar ar putea fi luat de la zero, dupa ce unul dintre judecatorii din acest dosar s-a. continuă pe Antena3

Marian Vanghelie a incalcat controlul judiciar. Geoana, audiat din nou in dosarul fostului primar

Mircea Geoana ar putea fi audiat din nou ca martor in procesul lui Marian Vanghelie. Procesul fostului primar ar putea fi luat de la zero, dupa ce unul dintre judecatorii din acest dosar s-a.

Vanghelie, un nou termen in dosar: Cadourile nu pot fi considerate mita. Geoana, audiat din nou in acest caz

Mircea Geoana ar putea fi audiat din nou ca martor in procesul lui Marian Vanghelie. Procesul fostului primar ar putea fi luat de la zero, dupa ce unul dintre judecatorii din acest dosar s-a.

Procesul intentat de Laura Codruta Kovesi postului Antena 3 si unor jurnalisti, amanat din nou

Procesul intentat de procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi postului de televiziune Antena 3 si unor angajati ai acestuia a fost amanat din nou, astazi, de catre judecatorii de la Curtea de Apel Ploiesti, dupa ce Mugur Ciuvica, reclamat in acest dosar, a depus o cerere de interventie in favoarea sa din partea Grupului de Investigatii Politice.

Miley Cyrus socheaza din nou! Goala pentru David LaChapelle

Cand toata lumea se intreba de ce s-a cumintit Miley Cyrus in ultima perioada, artista socheaza din nou pozand goala in ipostaze controversate pentru cartea fotografului David LaChapelle.

Ministrul Educatiei se face de ras din nou. Ce a spus Liviu Pop in plenul Senatului - VIDEO

Ministrul Educatiei se face de ras din nou. in timpul dezbaterilor din plenul Senatului, Liviu Pop s-a incurcat in termeni. in viata exista, ca si in politica,.

Judecatorii au amanat din nou procesul dintre sefa DNA si Antena 3

Curtea de Apel Ploiesti judeca, miercuri, un nou termen in dosarul in care procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a dat in judecata postul de televiziune Antena 3.

Land Rover Discovery si-a dovedit din nou maiestria. SUV-ul a tractat cu succes un autotren de 110 tone

Constructorul britanic de automobile a pus la cale un nou test extrem, de aceasta data pentru SUV-ul Discovery. Provocarea a fost sa tracteze un autotren lung de 100 de metri si greu de 110 tone.

Stare de urgenta. Uraganul Maria nu se opreste si loveste din nou. Ce zona se afla in stare de alerta

Uraganul Maria a ajuns miercuri deasupra insulei Puerto Rico insotit de rafale de vant de 250 km/h, a anuntat Centrul national al uraganelor NHC) din SUA, relateaza DPA, AFP si Reuters. Ochiul.

FOTO VIDEO Caraibele, lovite din nou. Uraganul Maria a ajuns in Dominica si se indreapta spre Puerto Rico

Uraganul Maria a ajuns, marti, pe tarmul insulei Dominica din Caraibe, dupa ce a fost catalogat drept o furtuna de categoria cinci, conform Centrului National pentru Uragane al SUA.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )