Libnet.ro
UNICEF

11:30

Geoana despre Antonescu: Desi este cel mai bun prieten al somnului, sa nu se culce pe-o ureche

B1 B1,
Geoana despre Antonescu: Desi este cel mai bun prieten al somnului, sa nu se culce pe-o ureche

Senatorul PSD Mircea Geoana raspunde afirmatiilor liderului PNL, Crin Antonescu, la adresa sa, transmitandu-i acestuia ca de ce ii este frica, de aia nu va scapa. Desi este cel mai bun prieten al. continuă pe B1

CEO-ul Xiaomi: iPhone-ul este cel mai bun smartphone din lume De acord?

Pentru ca nu toti conducatorii de companie au luciditatea de a recunoaste limitarile propriilor produse, gestul CEO-ului Xiaomi trebuie aplaudat. O mare parte din designul, constructia si dimensiunile unui iPhone se bazeaza pe niste fundamente definite si implementate de fostul CEO Apple. Steve Jobs in continuare este considerat unul dintre cei mai ambitiosi si vizionari directori ai secolului 21. Cu toate acestea, se pare ca cineva cu o funtie similara isi doreste, intr-un fel sau altul, sa mearga pe aceleasi [].

Presedintele CNAS: Ancheta de la Institutul Oncologic, cel mai bun lucru care putea fi facut

Ancheta desfasurata de catre Corpul de Control al ministrului Sanatatii la Institutul Oncologic din Capitala este cel mai bun lucru care putea fi facut in acest moment, a declarat, vineri, pentru Agerpres,.

Razboiul Geoana-Antonescu se intensifica: Desi este cel mai bun prieten al somnului, sa nu se culce pe-o ureche

Senatorul PSD Mircea Geoana i-a raspuns liderului PNL Crin Antonescu sa nu se culce pe o ureche pentru ca de ce ii este frica, de aceea nu va scapa. Reactia lui Geoana vine dupa ce Crin Antonescu a afirmat ca senatorul PSD nu este un candidat redutabil pentru alegerile prezidentiale.

The Great Beauty/La Grande Bellezza, cel mai bun film la Oscarurile europene

Lungmetrajul The Great Beauty/ La Grande Bellezza, de Paolo Sorrentino, a primit trofeul pentru cel mai bun film la gala Academiei de Film Europene EFA), care s-a desfasurat sambata seara, la Berlin. Trofeul.

Presa britanica: Vlad Chiriches, cel mai bun transfer facut de Tottenham in acest an

A marcat in ultimul meci al lui Tottenham, iar evolutiile lui au fost constant bune. Vlad Chiriches a fost declarat cel mai bun transfer al echipei de pe White Hart Lane, conform publicatiei Four Four Two.

Acesta este CEL MAI RECE loc de pe Glob: Ochii, nasul si plamanii unui om ingheta aici in doar cateva minute

Cercetatorii americani au descoperit care este cel mai friguros loc de pe Pamant, unde temperatura a coborat la nivelul record de -91 de grade Celsius, ceea ce inseamna ca ochii, nasul si plamanii unui om ar.

NME: Albumul AM al formatiei Arctic Monkeys, cel mai bun material discografic din 2013

Cel de-al cincilea album al formatiei Arctic Monkeys, AM, a fost ales cel mai bun material discografic al anului 2013 de publicatia de specialitate New Musical Express NME).

Basescu despre decizia R. Moldova privind limba oficiala: Este cel mai important eveniment ...

Presedintele Traian Basescu multumeste Curtii Constitutionale a Republicii Moldova pentru decizia privind limba romana. Seful statului a catalogat aceasta hotarare drept un act de dreptate. Basescu a spus, de asemena, ca este una dintre cele mai mari bucurii pe care le-a avut in ultimii ani, realizand implicatiile acesteia. Citeste si: Ponta, despre declararea limbrii romane ca limba oficiala in R. Moldova: Este o decizie simbolica Eprim multumiri CCR a R. Moldova si in special dnei Ana .

Ploiestenii, nemultumiti de bradul de Craciun din centrul orasului: Este cel mai urat brad posibil

Bradul de Craciun din Ploiesti nu mai este unul traditional dupa ce alesii locali au optat puna o retea de LED-uri pe schelet metalic. Solutia a fost aleasa de urgenta, spun autoritatile, din cauza pavajului.

Acesta este cel mai secret teren de volei din America. Locul unde cercetatorii armelor nucleare ies la joaca

Nicio baza americana nu este mai importanta decat cea din cadrul Laboratorului National Lawrence Livermore, edificiu care se ocupa cu cercetarea si dezvoltarea armelor nucleare, in special a plutoniului. Denumita.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )