Libnet.ro
UNICEF

01:05

George Burcea, prima reactie clara dupa ce Andreea Balan are un nou iubit. I-a socat pe oameni

Playtech Playtech,
George Burcea, prima reactie clara dupa ce Andreea Balan are un nou iubit. I-a socat pe oameni

George Burcea nu s-a putut abtine si a avut o prima reactie dupa ce s-a aflat ca fosta sa sotie, mama fetitelor sale, are un nou iubit. Acesta a tratat ironic noua relatie pe care Andreea Balan o are. George Burcea, reactie dura dupa ce Andreea Balan si-a facut un nou iubit. Oameni sunt socati . continuă pe Playtech

George Burcea, mesaj emotionant pentru fani. Dovada ca fostul sot al Andreei Balan are un suflet de aur

Implicat in scandalul divortului cu Andreea Balan, George Burcea a devenit lupul cel rau din poveste, primind multe acuzatii din partea oamenilor care candva l-au iubit si l-au apreciat. Cu toate acestea, un mesaj postat de fostul sot al Andreei Balan a impresionat milioane de romani. George Burcea, apel disperat catre romani in urma cu .

Andreea Balan, gafa uriasa in public. Gestul observat de mii de oameni: au desfiintat-o pe artista

Andreea Balan a intrat in gura fanilor de pe YouTube! Ce gest extrem de neglijent a facut cunoscuta cantareata in ultimul sau clip? Fanii au desfiintat-o. Andreea Balan, gest neglijent in public Andreea Balan a atras atentia intr-un mod negativ in ultimul vlog de pe canalul sau de YouTube. Cunoscuta cantareata i-a luat iar la .

CTP, reactie minunata dupa interviul Andreei Esca. Ce a putut sa spuna jurnalistul

Invitat in acesta seara la emisiunea Jurnalul de Seara jurnalistul, Cristian Tudor Popescu a comentat interviul dat de Andreea Esca. CTP, reactie minunata dupa interviul Andreei Esca. Ce a putut sa spuna jurnalistul in cadrul emisiunii gazetarul a vorbit despre cazul infectarii cu coronavirus al Andreei Esca. Acesta a numit-o amatoare in sensul profund al .

Ludovic Orban, reactie acida dupa moartea persoanelor cu COVID-19 care au refuzat internarea: Cum sa isi asume Guvernul?

Premierul Ludovic Orban a transmis in cursul serii de joi ca Guvernul nu este responsabil pentru decesul persoanelor care au refuzat internarea sau a celor care au cerut externarea din spital. Potrivit acestuia, raspunzatoare pentru aceste evenimente nefericite este Curtea Constitutionala care a impus aceasta decizie. Obiectivul nostru este sa asiguram dreptul la sanatate si .

Cristiano Bergodi, prima reactie dupa victoria cu Botosani

Craiova a mai facut un pas spre titlul de campioana dupa 2-0 in deplasare cu FC Botosani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )