Libnet.ro
UNICEF

13:15

George Maior va fi audiat pe 4 iunie in Comisia de ancheta, iar Florian Coldea saptamana viitoare

Antena3 Antena3,
George Maior va fi audiat pe 4 iunie in Comisia de ancheta, iar Florian Coldea saptamana viitoare

Nume grele sunt asteptate marti, in cea de-a doua zi de audieri, la Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. in fata membrilor comisiei vor ajunge Mircea Geoana - fostul. continuă pe Antena3

Fostul sef SRI, George Maior, a fost invitat la comisia de ancheta a prezidentialelor din 2009

Fostul sef al SRI George Maior, ambasador al Romaniei in SUA, va fi invitat pe 6 iunie la comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. Astazi, comisia a decis ca.

George Maior va fi invitat la comisia parlamentara de ancheta pe 6 iunie / Opris, Capra, Tutilescu, Fatuloiu, Blaga, Predoiu, Oprea, Baconschi - audiati saptamana viitoare

Fostul sef al SRI George Maior, ambasador al Romaniei in SUA, va fi invitat pe 6 iunie la comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, a anuntat marti presedintele comisiei, Mihai Fifor, potrivit Agerpres.

Viorel Hrebenciuc, audiat in comisia de ancheta pentru alegerile din 2009: Noi am constatat rezultatul votului, ca am pierdut, din numaratoarea noastra paralela (VIDEO)

Viorel Hrebenciuc a fost audiat marti in cadrul comisiei de ancheta pentru alegerile din 2009. Acesta a fost seful campaniei lui Mircea Geoana pentru alegerile prezidentiale. La comisie sunt asteptati sa.

Dan Andronic, audiat in Comisia de ancheta privind alegerile din 2009: Am fost amenintat de un lider PSD cu puscaria. Am fost chemat acasa la Oprea in calitate de consultant

Jurnalistul Dan Andronic a declarat, in cadrul audierilor din cadrul Comisiei de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009, ca a fost amenintat de un lider PSD cu puscaria daca va castiga prezidentialele Traian Basescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )