Libnet.ro
UNICEF

08:45

George Maior, audiat la Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie

Antena3 Antena3,
George Maior, audiat la Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie

30 - Fostul sef SRI, George Maior, s-a prezentat la audieri. La sosirea la Sectia speciala, George Maior a declarat ca SRI si-a facut datoria. continuă pe Antena3

George Maior, citat din nou la Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie

Fostul sef SRI, George Maior, este citat de catre procurorii Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie SIIJ), in dosarul privind extradarea lui Nicolae Popa. Este a treia oara cand procurorii.

George Maior - audiat la Sectia de anchetare a magistratilor

Ambasadorul Romaniei la Washington, George Maior, s-a prezentat vineri la Sectia de investigare a infractiunilor din justitie SIIJ), pentru a fi audiat ca martor in dosarul aducerii in tara a lui Nicolae Popa, in care este cercetata penal Laura Codruta Kovesi.

George Maior, audiat la Sectia speciala pentru anchetarea magistratilor

Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, fost director al SRI, a sosit, vineri dimineata, la Secti.

George Maior, audiat in dosarul in care este cercetata Laura Codruta Kovesi

Ambasadorul Romaniei la Washington, George Maior, s-a prezentat la Sectia de investigare a infractiunilor din justitie SIIJ), pentru a fi audiat ca martor in dosarul aducerii in tara a lui Nicolae Popa, in care este cercetata penal Laura Codruta Kovesi.

George Maior, la Sectia speciala pentru anchetarea magistratilor: SRI si-a facut datoria exemplar

Fostul sef SRI, George Maior, s-a prezentat, vineri dimineata, la Sectia de investigare a infractiunilor din justitie SIIJ), pentru audieri in dosarul privind extradarea lui Nicolae Popa. SRI si-a facut.

George Maior, audiat de procurorii de la Sectia Speciala in dosarul lui Kovesi: Extradarea lui Nicolae Popa a fost o operatiune de succes a statului roman (VIDEO)

UPDATE:La iesirea de la audieri, George Maior a aratat ca a facut declaratii in calitate de martor si a explicat tot contextul in care SRI s-a implicat pe buna dreptate in aceasta operatiune de.

Seful Parchetului Judecatoriei Caracal, audiat de procurorii de la Sectia Speciala in dosarul privind interventia autoritatilor in cazul disparitiei Alexandrei Macesanu

Catalin Zavoianu, prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Caracal, este audiat, joi, la Sectia speciala pentru investigarea infractiunilor din justitie in dosarul deschis in care se cerceteaza.

George Maior, la audieri la Sectia de anchetare a magistratilor in dosarul Kovesi: SRI si-a facut datoria exemplar la aducerea in tara a lui Nicolae Popa - UPDATE

Ambasadorul Romaniei la Washington, George Maior, a venit vineri la audieri la Sectia de anchetare a magistratilor, in dosarul privind extradarea lui Nicolae Popa, in care Laura Codruta Kovesi are calitatea de inculpat si s-a aflat sub control judiciar. El a precizat ca are calitatea de martor si ca SRI si-a facut datoria exemplar.

George Maior, dupa ce a fost audiat la Sectia de anchetare a magistratilor in dosarul aducerii lui Nicolae Popa in tara: Extradarea s-a realizat in contextul clar definit de legislatia romaneasca

Ambasadorul Romaniei la Washington, George Maior, a declarat vineri, la iesirea de la Sectia de anchetare a magistratilor, unde a fost audiat in calitate de martor in dosarul in care Laura Codruta Kovesi este inculpata in cazul extradarii lui Nicolae Popa, ca extradarea s-a realizat in contextul clar, legal definit de legislatia romaneasca si ca SRI si-a facut datoria exemplar in aceasta actiune de succes.

Ambasadorul George Maior, asteptat astazi la audieri la Sectia de anchetare a magistratilor in dosarul Laurei Kovesi

Ambasadorul Romaniei la Washington, George Maior, este asteptat vineri la audieri la Sectia de anchetare a magistratilor, in dosarul privind extradarea lui Nicolae Popa, in care Laura Codruta Kovesi are calitatea de inculpat si s-a aflat sub control judiciar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )