Libnet.ro
UNICEF

12:15

George Maior a cerut Comisiei SRI sa-i audieze si pe Liviu Dragnea si pe Victor Ponta

Hotnews Hotnews,
 George Maior a cerut Comisiei SRI sa-i audieze si pe Liviu Dragnea si pe Victor Ponta

Chemat la audieri pe tema protocoalelor SRI, fostul director al Serviciului, George Maior, a declarat ca a sustinut incheierea acestor documente si a cerut Comisiei parlamentare de cotrol sa audieze si sa ceara dovezi si altor persoane care lanseaza acuzatii in spatiul public pe aceasta tema. Printre cei mentionati: Liviu Dragnea si Victor Ponta. continuă pe Hotnews

George Maior a cerut Comisiei SRI sa-i audieze pe Dragnea si Ponta

George Maior, fostul director SRI,a vorbit marti, in Comisia parlamentara de control al SRI, despre protocoalele incheiate de acest serviciu. Ela declarat ca a sustinut incheierea acestor documente.

Ambasadorul George Maior a cerut Comisiei de control SRI audierea lui Liviu Dragnea si a lui Victor Ponta

Ambasadorul Romaniai la Washington, George Maior, a declarat marti ca a cerut Comisiei de control al SRI sa reflecteze serios daca la multiplele alegatii privind interceptari ilegale, ofiterii acoperiti,.

DEZVALUIRI INCENDIARE in Comisia SRI: Blejnar sustine ca George Maior i-a cerut sa o lase MAI MOALE cu un control la o firma si sa-i intermedieze o intalnire cu Elan Schwartzenberg

Audierile de marti din Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI s-au lasat cu dezvaluiri bomba despre George Maior. Presedintele comisiei, Claudiu Manda, a declarat, dupa audierea fostului sef al .

George Maior, replica dura dupa ce Dragnea a cerut revocarea sa din pozitia de ambasador in SUA: Va veni o vreme cand voi putea vorbi mai mult. Nu cred ca le va face placere unora

George Maior a replicat dur dupa ce Liviu Dragnea a anuntat la finalul Comitetului Executiv al PSD ca a cerut ministrului de Externe, Teodor Melescanu, sa demareze procedura de rechemare in tara a ambasadorului.

George Maior, audiat la Comisia SRI. Manda: Are ocazia sa lamureasca aspectele care il vizeaza

Presedintele Comisie SRI, Claudiu Manda a spus, luni, la Antena 3 ca ambsadorul Romaniei in SUA, George Maior, este programat sa fie audiat marti in comisia Serviciului Roman de Informatii. Pot sa va confi.

George Maior cere audierea lui Dragnea si a lui Ponta

Ambasadorul Romaniei la Washington, George Maior, a declarat astazi ca a cerut Comisiei de control SRI ca la multiplele alegatii privind interceptari ilegale, ofiterii acoperiti, incompatibili sau la presiuni asupra justitiei trebuie sa se aduca dovezi, sa fie audiate si alte persoane, cum ar fi liderul PSD, Liviu Dragnea, si fostul premier Victor Ponta, conform News. ro.

George Maior a declarat in Comisia de control al SRI ca exista ofiteri acoperiti in presa: La ce sunt folositi acestia

Fostul sef al SRI, George Maior, a declarat marti, in timpul audierilor din cadrul Comisiei de control al activitatii SRI ca exista ofiteri acoperiti in presa, care sunt folositi pentru.

Comisia SRI il va audia pe Sorin Blejnar pentru lamuriri privind relatia dintre George Maior si Horia Georgescu

Presedintele Comisiei parlamentare de control a activitatii SRI, senatorul Claudiu Manda, a anuntat ca marti, de la ora 16. 30, va fi audiat fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, pentru a aduce lamuriri cu privire la relatia dintre George Maior, la acea vreme director al SRI, si fostul sef al ANI Horia Georgescu.

George Maior va fi audiat marti n Comisia de control al SRI

Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, fost sef al Serviciului Roman de Informatii, va fi audiat marti la comisia parlamentara de control al SRI, dupa ce in aprilie la aceeasi comisie a fost audiat Horia Georgescu, si ca urmare a acelei audieri, presedintele comisiei, senatorul PSD Claudiu Manda, a declarat ca Maior mintise intr-o audiere precedenta.

George Maior: Exista ofiteri acoperiti in presa

Presedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activitatii Serviciului Roman de Informatii, Claudiu Manda, a declarat marti ca George Maior, fost sef al SRI, a sustinut, la audierile din comisie, ca exista ofiteri acoperiti in presa, arata Agerpres. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )