Libnet.ro
UNICEF

01:05

George Michael folosea heroina. E uimitor cat a rezistat

ADPM ADPM,
George Michael folosea heroina. E uimitor cat a rezistat

Fadi Fawaz, hair stylist al celebritatilor si partener al lui George Michael la momentul decesului superstarului, a facut primele declaratii in presa pentru The Daily Telegraph. El a dezvaluit ca George Michael se confrunta cu dependenta de heroina. continuă pe ADPM

Iubitul lui George Michael spune ca el i-a gasit trupul neinsufletit si ca vedeta se confrunta cu dependenta de heroina

Fadi Fawaz, hair stylist si iubitul lui George Michael, a dezvaluit ca superstarul a murit singur si ca el a fost acela care i-a gasit trupul neinsufletit in ziua de Craciun. Mai mult, acelasi personaj a dezvaluit pentru The Telegraph ca vedeta se confrunta cu dependenta de heroina de foarte multa vreme.

Partenerul lui George Michael face primele declaratii dupa decesul superstarului. Cantaretul ar fi fost dependent de heroina

Fadi Fawaz, partenerul lui George Michael la momentul decesului, a dezvaluit ca superstarul a murit singur si ca el a fost acela care i-a gasit trupul neinsufletit in ziua de Craciun. Aparent, starul se confrunta cu o dependenta de heroina, relateaza The Telegraph, citat de Mediafax.

Partenerul lui George Michael a facut primele declaratii dupa decesul superstarului: Totul a fost foarte complicat in ultimul timp. As vrea ca oamenii sa si-l aminteasca asa cum era, un om frumos

Partenerul de viata al artistului pop George Michael, Fadi Fawaz, a dezvalui ca starul a murit singur si ca el a fost acela care i-a gasit trupul neinsufletit in ziua de Craciun.

An negru pentru comunitatea artistica. David Bowie, Prince, Leonard Cohen, George Michael si Carrie Fisher, printre artistii care au plecat dintre noi in 2016 |FOTO + VIDEO

Anul 2016 a luat prin suprindere comunitatea internationala, dat fiind numarul mare al artistilor care au incetat din viata. Cele mai recente vesti au venit de Craciun, cand a fost anuntata moartea cantaretului George Michael, cat si doua zile mai tarziu, cand familia a anuntat decesul actritei Carrie Fisher, cunoscuta pentru emblematicul rol al Printesei Leia, in Razboiul Stelelor. Anterior, anul 2016 fusese marcat de pierderea unor cantareti precum David Bowie, Leonard Cohen, Prince, precum si a actorului Alan Rickman.

George Michael a murit in somn la 53 de ani

George Michael, cantaretul care s-a lansat in cariera muzicala cu trupa Wham! si a continuat apoi ca interpret solo, a murit in pace acas, in locuinta sa din Oxfordshire, in ziua de Craciun, a declarat impresarul sau. Surse apropiate lui George Michael afirma ca superstarul a murit in somn, fara dureri, din cauza unei insuficiente cardiace, informatie confirmata ulterior si de impresarul sau.

GEORGE MICHAEL a murit SINGUR. Iubitul artistului a dat detalii INCREDIBILE despre decesul acestuia (VIDEO)

Apar noi detalii despre tragicul deces al artistului George Michael. Ultimele dezvaluiri facute de iubitul legendarului cantaret arata ca acesta nu a murit alaturi de cei dragi, ci a fost gasit de acesta f.

George Michael, ultimele imagini in viata: era de nerecunoscut

George Michael era de nerecunoscut in ultimele luni de viata. Artistul se ingrasase foarte mult si nu mai semana deloc cu imaginea iconica atat de cunoscuta de fani.

A fost platit de Putin sa cante la petrecerea de Revelion si i s-a interzis sa mai conduca, fiind un sofer groaznic: IATA 10 lucruri pe care poate nu le stiai despre GEORGE MICHAEL (FOTO)

George Michael s-a stins din viata in ziua de Craciun, la doar 53 de ani, in urma unui atac de cord. Raman in urma sa hituri consacrate precum Freedom Go, Careless.

Insuficienta cardiaca, posibila cauza a mortii lui George Michael

Insuficienta cardiaca ar putea fi cauza mortii starului pop George Michael, a declarat managerul artistului, Michael Lippman. Politia ancheteaza moartea lui George Michael, pe care o considera neasteptata, dar nu suspecta, potrivit CNN.

Cine a fost George Michael. De la Wake Me Up Before You Go-Go la piesa Last Christmas

Superstarul pop George Michael, pe numele sau real Georgios Kyriacos Panayiotou, s-a nascut pe 25 iunie 1963. Desi a ajuns cunoscut in intreaga lume drept jumatatea duo-ului Wham!, George Michael si-a asigurat faima odata cu aparitia primului sau album solo, intitulat Faith, lansat in 1987. Discul s-a vandut pana in prezent in peste 20 milioane de copii in intreaga lume.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )