Libnet.ro
UNICEF

09:30

George Puscas marcheaza din nou in Anglia

Online Sport Online Sport,
George Puscas marcheaza din nou in Anglia

Tanarul international George Puscas a marcat al doilea sau gol din acest an pentru Reading. continuă pe Online Sport

George Puscas a inscris un gol pentru Reading in meciul cu Sheffield Wednesday

George Puscas, fotbalistul echipei Reading, a inscris un gol in meciul castigat, sambata, in deplasare, cu scorul de 3-0, in fata formatiei Sheffield Wednesday, in etapa a XXXIII-a a ligii secunde din Anglia.

George Puscas a marcat in victoria zdrobitoare a lui Reading din deplasarea de la Sheffield Wed. Internationalul roman a ajuns la 8 reusite in Championship (VIDEO)

Internationalul roman George Puscas a marcat, sambata, in victoria lui Reading de la Sheffield Wednesday, scor 0-3, in etapa a 33-a din Championship, al doilea esalon al fotbalului englez. Puski a.

Impact.ro: Fostul sot al Mariei Marinescu, din nou in puscarie. Cat va sta in spatele gratiilor

Maria Marinescu s-a casatorit si traieste o viata de poveste. Toata lumea i-a aflat acum marele secret: casatoria cu Alin Petrache, dar putin stiu de viata fostului barbat care a facut-o fericita inainte, Frank Colin. Ce s-a ales de acesta si de ce se afla din nou intr-o situatie extrem de delicata? Ce face fostul .

Din nou probleme intre Culita Sterp si Carmen de la Salciua? De la ce ar fi reinceput discutiile intre cei doi

Relatia dintre Ciulita Sterp si Carmen de Salciua are din nou contraverse. Artista este nemultumita de gesturile pe care fostul ei sot le-a facut. Ce probleme au reinceput de curand intre ei? Din nou probleme intre Culita Sterp si Carmen de la Salciua? in urma unui divort scandalos dintre Carmen de la Salciua si Culita .

SOC! Se introduc din nou VIZELE in Europa! Se termina cu LIBERA circulatie! VESTI PROASTE pentru romani

Se introduc, din nou, vizele vizele in Europa? BOMBA! RAZVAN SIMION, PRINS iN FAPT CU FOSTA NEVASTA! LIDIA BUBLE, iN STARE DE SOC Sunt probleme extrem de grave pentru Elvetia. Acordul privind libera.

Liviu Dragnea ajunge din nou in fata judecatorilor si cere sa fie eliberat din inchisoare

Liviu Dragnea ajunge din nou in fata judecatorilor si cere sa fie eliberat din puscarie.

BURSELE LUMII Epidemia de coronavirus sperie bursele din nou

Pietele europene s-au inscris pe un curs negativ ieri, epidemia de coronavirus ramanand principalul punct de atentie pentru investitori. Autoritatile sanitare din China au anuntat ca sunt 14. 840 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus, numai in provincia Hubei, epicentrul epidemiei, fata de o medie de 3. 000 de cazuri pe zi in aceasta saptamana, explicatia oficiala fiind ca a fost adoptata o alta modalitate de efectuare a testelor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )