Libnet.ro
UNICEF

17:30

George Scutaru va fi consilierul lui Iohannis pe probleme de securitate nationala: O sa demisionez din Parlament

Adevărul Adevărul,
George Scutaru va fi consilierul lui Iohannis pe probleme de securitate nationala: O sa demisionez din Parlament

Deputatul PNL George Scutaru a confirmat astazi ca se va alatura echipei prezidentiale a lui Klaus Iohannis. Liberalul s-a retras din functia de lider al grupului PNL din Camera Deputatilor, locul sau fiind ocupat de deputatul Ludovic Orban, urmand ca vineri sa-si dea demisia si din functia de parlamentar. continuă pe Adevărul

BIOGRAFIE George Scutaru anunta ca va fi consilier prezidential pe probleme de securitate. Cine este George Scutaru

Deputatul PNL George Scutaru a anuntat marti ca va deveni consilier prezidential pe probleme de securitate, urmand ca vineri sa-si dea demisia din Parlament. Vezi in material o biografie a lui Scutaru.

Ludovic Orban, noul lider al grupului PNL din Camera Deputatilor. George Scutaru, consilier prezidential pe probleme de securitate nationala

Ludovic Orban, deputat PNL, a fost ales liderul grupului parlamentar PNL din Camera Deputatilor, cu 43 de voturi, castigand competitia cu colegul sau, Mihai Voicu, dupa ce George Scutaru, actalul lider, si-a depus mandatul pentru a deveni consilier prezidential.

George Scutaru anunta oficial ca va fi consilier pe probleme de securitate al presedintelui Klaus Iohannis

Deputatul George Scutaru a anuntat, marti, ca va deveni consilier prezidential pe probleme de securitate al presedintelui Klaus Iohannis. Fostul lider de Grup al PNL urmeaza sa-si dea demisia, vineri, din .

Ludovic Orban, noul lider al deputatilor PNL. Scutaru pleaca la Cotroceni cu Iohannis

Deputatul Ludovic Orban a castigat competitia interna pentru sefia grupului parlamentar al PNL in fata lui Mihai Voicu. Locul a ramas vacant dupa ce George Scutaru, actualul sef al deputatilor, il va insoti pe Klaus Iohannis la Cotroceni in calitate de consilier prezidential pe probleme de securitate nationala.

Deputatul de Buzau George Scutaru anunta ca va deveni consilier prezidential

Presedintele PNL Buzau, deputatul George Scutaru, isi va da demisia din Parlament pentru a face parte din echipa de consilieri a noului presedinte Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )