Libnet.ro
UNICEF

01:05

George Simion, declaratii dupa intalnirea cu Klaus Iohannis. Ce isi doresc cu orice pret liderii AUR

Antena3 Antena3,
George Simion, declaratii dupa intalnirea cu Klaus Iohannis. Ce isi doresc cu orice pret liderii AUR

Liderul AUR, George Simion, a declarat dupa consultarile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis, ca Alianta pe care o conduce a avut propria propunere de premier, in persoana lui Calin Georgescu. continuă pe Antena3

George Simion (AUR), dupa ce Klaus Ionannis a anuntat convocarea noului Parlament pe 21 decembrie: O sa ne mai gandim daca participam

George Simion, co-presedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), spune ca se mai gandeste daca reprezentantii formatiunii pe care o conduce vor fi prezenti la sedinta de constituire a noului Parlament.

Marcel Ciolacu, primele declaratii dupa intalnirea cu Iohannis: Presedintele a recunoscut ca PSD a castigat alegerile

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a facut primele declaratii dupa intalnirea avuta cu presedintele Klaus Iohannis pentru negocierile noului guvern.

Va ataca PSD la CCR refuzul presedintelui de a-l desemna pe Rafila premier? Marcel Ciolacu, dupa consultari: Klaus Iohannis nu respecta spiritul Constitutiei

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a refuzat sa precizeze, dupa consultarile cu partidele si formatiunile politice parlamentare de la Palatul Cotroceni, daca va ataca la CCR refuzul presedintelui Klaus Iohannis de.

Ce a putut face Diana Sosoaca la intalnirea cu Klaus Iohannis! Gestul ei e curajos, toata lumea a fost uimita

Au inceput negocierile pentru un nou Guvern. Presedintele Klaus Iohannis a avtu astazi intalniri cu partidele politice, aflate in noul Parlament. Alianta AUR a fost reprezentata de catre avocata Diana Sosoaca, liderul aliantei, George Simion si alti membri ai partidului. Diana Sosoaca cu masca si fara masca Au inceput negocierile pentru propunerile de Prim-Ministru, intre .

George Simion (AUR): Am discutat la telefon cu Ciolacu si cu lideri PNL, dar se pare ca toti au amnezie

Liderul AUR George Simion a declarat, la iesirea de la discutiile cu presedintele Klaus Iohannis, ca a discutat la telefon cu liderii PSD si PNL despre chestiuni legate de viitorul Parlament, dar se pare ca toti au amnezie.

Vasile Dincu recunoaste ca s-a intalnit cu liderul AUR George Simion. Ce spune despre o colaborare intre PSD si AUR si despre suspendarea lui Iohannis

Presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu, afirma ca a avut, joi, o intalnire cu unul dintre copresedintii AUR, George Simion, insa sustine ca a discutat cu acesta despre rezultatul unui sondaj de opinie, nefiind vorba despre o intalnire politica.

LIVE TEXT: Klaus Iohannis - consultari cu partidele pentru guvernare. Barna: Suntem optimisti ca exista o sansa reala pentru o majoritate de centru-dreapta

ACTUALIZARE - 17:38 - Hunor: N-ar trebui sa trecem in 2021 cu guvernul interimar; nu sustinem un tehnocrat --- *ACTUALIZARE - 17:17 - Hunor, despre traseismul politic: Daca nu se poate interzice prin lege, ar trebui sa amendam Constitutia --- *ACTUALIZARE - 16:48 - Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa la ora 18:00 --- *ACTUALIZARE - 16:47 - Sosoaca AUR): Mi s-a spus ca nu pot sa intru fara masca - am aratat adeverinta --- *ACTUALIZARE - 16:31 - Hunor: Un guvern de uniune nationala nu este o solutie potrivita in acest moment --- *ACTUALIZARE - 16:15 - Hunor: Cea mai buna formula este o coalitie PNL - USR PLUS - UDMR --- *ACTUALIZARE 16:04 - Au inceput discutiile presedintelui Iohannis cu reprezentantii minoritatilor nationale --- *ACTUALIZARE 15:15 - Au inceput discutiile presedintelui Iohannis cu delegatia UDMR --- *ACTUALIZARE 15:10 - Simion: Am hotarat sa propunem tarii un nume de prim-ministru, domnul Calin Georgescu --- *ACTUALIZARE 14:45 - Barna: Suntem optimisti ca exista o sansa reala pentru o majoritate de centru-dreapta --- *ACTUALIZARE 13:30 - Ludovic Orban: PNL ramane dedicat obiectivului de a forma un guvern de centru-dreapta --- *ACTUALIZARE 13:00 - Consultarile cu reprezentantii USR PLUS au inceput --- *ACTUALIZARE 12:30 - Discutiile cu reprezentantii PNL s-au incheiat --- *ACTUALIZARE 12:20 - Ciolacu: Am mentionat ca nu ne permitem o majoritate fragila in Parlament si consideram ca un guvern de uniune nationala, care sa includa si PNL, e cea mai buna solutie pentru Romania. --- *ACTUALIZARE 12:00 - Reprezentantii PNL discuta cu Klaus Iohannis --- *ACTUALIZARE 11:25 - Discutiile cu delegatia PSD s-au incheiat dupa 20 de minute. --- *ACTUALIZARE 11:00 - Discutiile cu reprezentantii PSD au inceput --- Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu partidele pentru desemnarea noului premier dupa alegeri incep la ora 11. 00, cand primii intrati la discutii vor fi reprezentantii PSD, care merg cu propunerea Alexandru Rafila premier si guvern de uniune nationala.

LIVE TEXT: Klaus Iohannis - consultari cu partidele pentru guvernare. Iohannis: Intentionez sa convoc noul Parlament pe 21 decembrie

ACTUALIZARE - 18:08 - Iohannis: Intentionez sa convoc noul Parlament pe 21 decembrie --- *ACTUALIZARE - 18:07 Iohannis: Nu sunt inca intrunite conditiile pentru desemnarea unui candidat pentru a forma un nou Guvern --- *ACTUALIZARE - 17:38 - Hunor: N-ar trebui sa trecem in 2021 cu guvernul interimar; nu sustinem un tehnocrat --- *ACTUALIZARE - 17:17 - Hunor, despre traseismul politic: Daca nu se poate interzice prin lege, ar trebui sa amendam Constitutia --- *ACTUALIZARE - 16:48 - Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa la ora 18:00 --- *ACTUALIZARE - 16:47 - Sosoaca AUR): Mi s-a spus ca nu pot sa intru fara masca - am aratat adeverinta --- *ACTUALIZARE - 16:31 - Hunor: Un guvern de uniune nationala nu este o solutie potrivita in acest moment --- *ACTUALIZARE - 16:15 - Hunor: Cea mai buna formula este o coalitie PNL - USR PLUS - UDMR --- *ACTUALIZARE 16:04 - Au inceput discutiile presedintelui Iohannis cu reprezentantii minoritatilor nationale --- *ACTUALIZARE 15:15 - Au inceput discutiile presedintelui Iohannis cu delegatia UDMR --- *ACTUALIZARE 15:10 - Simion: Am hotarat sa propunem tarii un nume de prim-ministru, domnul Calin Georgescu --- *ACTUALIZARE 14:45 - Barna: Suntem optimisti ca exista o sansa reala pentru o majoritate de centru-dreapta --- *ACTUALIZARE 13:30 - Ludovic Orban: PNL ramane dedicat obiectivului de a forma un guvern de centru-dreapta --- *ACTUALIZARE 13:00 - Consultarile cu reprezentantii USR PLUS au inceput --- *ACTUALIZARE 12:30 - Discutiile cu reprezentantii PNL s-au incheiat --- *ACTUALIZARE 12:20 - Ciolacu: Am mentionat ca nu ne permitem o majoritate fragila in Parlament si consideram ca un guvern de uniune nationala, care sa includa si PNL, e cea mai buna solutie pentru Romania. --- *ACTUALIZARE 12:00 - Reprezentantii PNL discuta cu Klaus Iohannis --- *ACTUALIZARE 11:25 - Discutiile cu delegatia PSD s-au incheiat dupa 20 de minute. --- *ACTUALIZARE 11:00 - Discutiile cu reprezentantii PSD au inceput --- Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu partidele pentru desemnarea noului premier dupa alegeri incep la ora 11. 00, cand primii intrati la discutii vor fi reprezentantii PSD, care merg cu propunerea Alexandru Rafila premier si guvern de uniune nationala.

George Simion: Presedintele Iohannis ne-a spus ca nu se prefigureaza a se forma o majoritate parlamentara Vrem redeschiderea scolilor de urgenta Calin Georgescu, propunerea AUR pentru postul de premier (VIDEO)

Delegatia AUR a participat, luni, la consultarile de la Cotroceni pentru desemnarea unui candidat la functia de prim-ministru, iar ulterior evenimentului George Simion a declarat ca formatiunea il propune pentru.

George Simion: AUR nu va participa la nicio coalitie de guvernare pentru ca in acest moment n-am face decat sa fim a cincea roata la caruta, dar vrem sa dialogam cu toate fortele prezente in spatiul public (VIDEO)

Co-presedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), George Simion, a declarat duminica, prezent in platoul B1 TV, ca formatiunea pe care o conduce nu isi doreste sa faca parte din nicio coalitide.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )