Libnet.ro
UNICEF

10:00

George Simion il demasca pe Vlad Voiculescu: Sunt interese mari sa ramana ministru al Sanatatii

Playtech Playtech,
George Simion il demasca pe Vlad Voiculescu: Sunt interese mari sa ramana ministru al Sanatatii

Lucrurile in Sanatate par sa fie cusute cu ata alba, potrivit declaratiilor facute de liderul AUR, cu putin timp in urma. intr-o perioada extrem de tensionata din punct de vedere medical, George Simion a aruncat bomba, aratand cu degetul spre actualul ministru al Sanatatii. Ce interese are Vlad Voiculescu in calitate de ministru George Simion . continuă pe Playtech

George Simion: Sunt interese mari ca Vlad Voiculescu sa ramana ministru al Sanatatii

George Simion, copresedintele AUR a declarat, joi seara ca sunt interese mari ca Vlad Voiculescu sa ramana ministru al Sanatatii pentru ca acesta va directiona bani catre grupurile mari de industrie farmaceutica.

Deputatul Mihai Lasca, exclus din AUR: Nu am vrut sa particip la interesele ascunse ale lui George Simion

Intr-o postare facuta pe Facebook, deputatul de Bihor Mihai Lasca pune excluderea sa pe seama atitudinii dictatoriale a pretinsului presedinte AUR, George Simion, pe care il acuza de interese ascunse.

George Simion si-a pus romanii in cap? Declaratia care socheaza: Ungaria ar trebui sa fie un exemplu

George Simion, liderul partidului AUR a cerut Guvernului Romaniei sa ia exemplul Ungariei. Care este declaratia acestuia? George Simion, declaratie socanta Liderul Partidului Alianta pentru Unirea Romanilor AUR) a facut o declaratie socanta. in cadrul unei interventii telefonice la GSP, George Simion a cerut Guvernului Romaniei sa se inspire din strategia Ungariei, aceea de a .

George Simion, reactie de ultima ora dupa ce a exclus-o pe Diana Sosoaca din partid. Ce a spus liderul AUR

Alianat AUR incepe sa se destrame, sau cel putin asa spun analistii politici. Ultimele evenimente ce au dus la excluderea Dianei Sosoaca si a lui Mihai Lasca, parca intaresc aceasta afirmatie. Daca copresedintele aliantei, Claudiu Tarziu si alti membri decideau excluderea celor doi, George Simion a avut o reactie bizara. George Simion, reactie bizara inaintea .

Continua scandalul in AUR. Diana Sosoaca: Asta e sarutul lui Iuda! Ce a facut George Simion VIDEO

Senatoarea Diana Sosoaca, exclusa recent din partidul AUR, a declarat in cadrul unei emisiuni la Romania TV ca s-a intalnit cu George Simion pe holurile postului de televiziune si, in momentul in care acesta a pupat-o, senatoarea i-a transmis ca este sarutul lui Iuda.

Membra AUR, arestata pentru proxenetism. Este cutremur in partidul lui George Simion

Ancuta Carcu, membru AUR, a fost arestata preventiv pentru proxenetism. Sorin Lavric, unul dintre liderii formatiunii politice, a afirmat ca aceasta va fi exclusa din partid daca este vorba de un caz penal. Ancuta Carcu a fost arestata in dosarul Proxenetii de Tenerife Ancuta Carcu a fost arestata preventiv in dosarul Proxenetii de Tenerife. Alte .

PSD SOLICITA DEMISIA LUI VLAD VOICULESCU Motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, este vinovat de faptul ca nu a luat masurile necesare pentru ca incendiul de la Institutul Matei Bals - in urma caruia au decedat initial 5 persoane, iar ulterior inca 12 -, sa nu fi avut loc, se arata in motiunea simpla depusa, ieri, de deputatii PSD.

Parlamentarii AUR vor vota alaturi de PSD motiunea simpla impotriva lui Vlad Voiculescu

Parlamentarii AUR vor vota motiunea simpla initiata de PSD in Parlament impotriva ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu. Avem aceasta datorie fata de milioanele de romani umiliti, prost tratati sau de-a dreptul ignorati prin spitale. Si avem aceasta datorie fata de cei care au murit la Matei Bals, arsi de coruptia, incompententa si nepasarea unui Sistem al carui slujbas marunt, cu sau fara diploma, este si ministrul Voiculescu, transmite AUR.

Cum incearca Ministerul Educatiei sa-l scoata pe ministrul Vlad Voiculescu absolvent de Master. Nu avea voie!

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, este absolvent de studii superioare la nivel de master, fara a fi facut vreodata dovada ca are o diploma studii universitare incheiate prin licenta!.

Motiunea impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, va fi dezbatuta luni, iar votul va avea loc miercuri. Anuntul facut de Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor, a precizat ca dezbaterea motiunii simple la adresa ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, a fost programata pentru luni, ora 17, iar votul va avea loc miercuri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2571 seconds )