Libnet.ro
UNICEF

22:30

George Simion, detalii incredibile despre vila din Bucuresti a oligarhului Vladimir Plahotniuc, cel care controleaza scena politica din Republica Moldova (VIDEO)

B1 B1,
George Simion, detalii incredibile despre vila din Bucuresti a oligarhului Vladimir Plahotniuc, cel care controleaza scena politica din Republica Moldova (VIDEO)

Liderul platformei unioniste Actiunea 2012, a protestat joi in fata vilei oligarhului moldovean Vladimir Plahotniuc din Bucuresti fata de decizia autoritatilor de la Chisinau de a ii impune interdictie de. continuă pe B1

Companiile din Bucuresti platesc, lunar, 175-500 euro/angajat pentru ocuparea spatiilor

Companiile din Bucuresti cu sedii in cladiri de birouri moderne au un cost lunar de ocupare a spatiilor cuprins intre 175 si 500 de euro per angajat, arata o analiza realizata de firma de consultanta imobiliara Cushman and Wakefield Echinox.

Andreea Stanescu este noul general manager al biroului din Bucuresti al Bursei din Londra

Andreea Stanescu este noul general manager al biroului din Bucuresti al grupului London Stock Exchange LSEG), potrivit unui anunt al companiei.

Ministrul Teodor Melescanu CONFIRMA: Ambasadorul George Maior ar putea fi rechemat la Bucuresti. Cand se decide soarta diplomatului roman

Ambasadorul Romaniei la Washington, fostul sef SRI George Maior, ar putea fi rechemat la Bucuresti dupa scandalul din luna august pornit de la declaratiile facute de acesta cu privire la scrisoarea trimisa de.

Dragos Bucur a oferit detalii triste despre procesul de adoptie: Din 12 familii, 11 nu voiau sa auda de un copil de etnie roma

Actorul Dragos Bucur a vorbit despre cum a intalnit discriminarea in timpul procesului de adoptie al fiicei sale mijlocii si a marturisit ca ar parasi tara daca Romania ar iesi din Uniunea Europeana.

Tariceanu, detalii halucinante despre cum era spionat in propria casa

Dezvaluiri explozive facute de Calin Popescu Tariceanu despre modul cum a fost spionat timp de 7 ani. Presedintele Senatului a povestit in fata parlamentarilor implicarea Serviciului de Paza si Protectie.

E-INFRA, grupul care detine reteaua subterana de fibra optica din Bucuresti, se listeaza pe Bursa de Valori Bucuresti

Grupul Electrogrup Infrastructure E-Infra), din care fac parte companii precum Netcity sau Direct One, unul dintre cele mai mari furnizori de infrastructura si servicii conexe, a anuntat intentia de listare pe Bursa de Valori Bucuresti.

Cushman Wakefield: Companiile din Bucuresti au un cost lunar in spatii de birouri cuprins intre 175 si 500 de euro per angajat

Companiile interesate sa atraga noi angajati si de retentia celor curenti sunt dispuse sa plateasca si pana la 500 de euro lunar per angajat sub forma de costuri legate de chirie intr-o cladire moderna de spatii de birouri din Capitala, precum si.

Neputinta de proiectare din Bucuresti este cauza deficitelor infrastructurii

Europarlamentarul Adina Valean a declarat astazi ca Romania nu a profitat nici macar un centimetru de fondurile europene dedicate infrastructurii, iar tara noastra nu are infrastructura din cauza, pur si simplu, a neputintei de proiectare de la Bucuresti, scrie News. ro.

Vesti teribile in televiziune... E vorba despre moarte: Din pacate indragita vedeta Teo Trandafir...

Prezentatoarea de televiziune Teo Trandafir isi surprinde mereu fanii cu ceea ce posteaza pe retelel de socializare, fiindca intotdeauna sunt lucruri profunde, despre viata, care te fac sa analizezi si sa.

VIDEO INTERVIU Ct de greu ajunge un actor romn la Hollywood? Maia Morgenstern despre rolul din Patimile lui Hristos: Sufletul meu a fost calcat n picioare...

Dupa 14 ani de la aparitia filmului Patimile lui Hristos, actrita Maia Morgenstern considera ca timpul i-a vindecat sufletul dupa ce a fost criticata pentru rolul Fecioarei Maria, in pelicula regizata de Mel Gibson. M-am intrebat de ce imi e asa de greu sa vorbesc, de ce trebuie sa imi fie frica, de ce sa mi se stranga sufletul, de ce trebuie sa iau pozitie defensiva?, a adaugat actrita. Pe de alta parte, acest rol i-a adus si foarte multa dragoste, in timp verificata, din partea oamenilor. Maia Morgenstern a explicat de ce este atat de greu pentru un actor roman sa ajunga in Cetatea Filmului, la Hollywood. Ei sunt artisti si isi apara locul. E lumea lor, sustine una dintre cele mai apreciate actrite din Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )