Libnet.ro
UNICEF

08:30

George Simion a facut anuntul neasteptat. Ce a decis liderul AUR in Parlament

Playtech Playtech,
George Simion a facut anuntul neasteptat. Ce a decis liderul AUR in Parlament

George Simion a facut anuntul neasteptat. Ce a decis liderul AUR in Parlament. Ce se intampla cu Alianta pentru Unirea Romanilor, cititi in articolul de mai jos. AUR a facut anuntul neasteptat. Ce legi va sustine George Simion in Parlament George Simion, liderul Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR) a facut anuntul la care nu se . continuă pe Playtech

Anuntul socant facut de George Simion, chiar ieri. E ireal ce se intampla cu partidul AUR

Pe data de 6 decembrie 2020, Romania a avut alegeri parlamentare. Romanii au primit liber de la autoritati sa iasa la urne, in plina pandemie. Printre surprizele acestor alegeri trecute se numara si partidul AUR, votat de romani in procent de 5%. Dar surpriza nu se opreste aici! Anuntul socant facut de George Simion, chiar .

Cand se vaccineaza liderul AUR George Simion. Ce parere are despre vaccinul anti-COVID

Liderul AUR George Simion a vorbit, luni, la Antena 3, despre campania de vaccinare si despre propria optiune legata de vaccinarea cu serul produs de Pfizer si BioNTech.

George Simion: Ma voi vaccina, dar spre final, daca e cazul. Sa vad ce efecte secundare are

Presedintele partidului AUR, George Simion s-ar vaccina impotriva COVID-19, dar mai tarziu. Liderul formatiunii politicel a declarat luni seara, la Antena3, ca se va vaccina daca va fi cazul, completand mai.

George Simion, la o luna de la alegeri: Sistemul cauta sa se razbune si sa ne aduca sub ascultare

George Simion, liderul partidului AUR, a explicat, intr-o postare pe Facebook, ca sistemul cauta sa se razbune sau sa ne aduca sub ascultare, la o luna de la alegerile parlamentare.

George Simion anunta cine ar putea fi viitorul presedinte al PNL

Co-presedintele AUR George Simion a afirmat, luni, la Antena 3, ca premierul Florin Citu se pregateste sa preia sefia Partidului National Liberal.

Ce se intampla cu termoficarea din Bucuresti. Nicusor Dan a facut anuntul asteptat de milioane de romani

Ce se intampla cu termoficarea din Bucuresti. Nicusor Dan a facut anuntul asteptat de milioane de romani. Cand vor avea toti bucurestenii apa calda si caldura, cititi in randurile de mai jos. Nicusor Dan a facut anuntul asteptat de bucuresteni. incep procedurile pentru modernizarea retelei de termoficare Nicusor Dan, primarul Capitalei, a facut anuntul asteptat .

Mihai Sora a facut anuntul despre vaccinul anti-covid. Reactii imediate ale admiratorilor

Filozoful Mihai Sora, in varsta de 103 ani, a publicat, recent, pe contul sau de socializare un mesaj legat de vaccinarea anti Covid-19. Ce tranmite filozoful prin intermediul mesajului postat? De cand a aparut pandemia de Covid-19 in Romania, celebrul filozof si scriitor, Mihai Sora a transmis mai multe mesaje prin intermediul retelelor de socializare.

Vrea sa se insoare cu Antonia. Sportivul a facut anuntul live, la TV: Velea, sa nu te superi

Kickboxerul Benny Adegbuyi, in varsta de 35 de ani a fost prezent ieri in emisiunea lui Catalin Maruta, unde a acceptat sa participe la sosurile iuti. Vrea sa se insoare cu Antonia! Acesta a mancat iute mai mult decat sa raspunda la intrebarile incomode pregatite de Catalin Maruta, semn ca rezista bine in fata provocarilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )