Libnet.ro
UNICEF

00:07

George Soros, ales personalitatea anului 2018 de Financial Times

Adevărul Adevărul,
George Soros, ales personalitatea anului 2018 de Financial Times

Miliardarul George Soros a fost desemnat personalitatea anului 2018 de Financial Times, conform unui anunt facut miercuri de cotidianul britanic. continuă pe Adevărul

Financial Times: George Soros este Omul Anului 2018

Financial Times, una dintre cele mai importante publicatii britanice l-a desemnat pe miliardarul american George Soros drept Omul Anului 2018, despre care spune ca a devenit un etalon al democratiei liberale, o id.

Financial Times si-a anuntat alegerea pentru Omul Anului: George Soros

Cunoscuta publicatie britanica Financial Times a anuntat miercuri ca il declara pe miliardarul american George Soros Omul Anului. Filantropul a devenit un etalon al democratiei liberale, o idee aflata sub asaltul populistilor, scrie Financial Times.

Financial Times: BVB se confrunta cu una dintre cele mai mari caderi din istoria sa

Bursa romaneasca se confrunta cu una dintre cele mai mari prabusiri din istoria sa dupa ce guvernul a anuntat noile taxe ce vor fi adoptate, scrie publicatia britanica de profil Financial Times.

Angelique Kerber, sportiva anului 2018 n Germania

Jucatoarea de tenis Angelique Keber, castigatoarea turneului de Grand Slam de la Wimbledon, a fost desemnata sportiva anului 2018 in Germania, in cadrul unei gale care a avut loc la Baden-Baden, informeaza agentia DPA.

Cati analfabeti are Romania la sfarsitul anului 2018

Romania este tara cu cea mai mare rata de analfabeti functional din UE, care culmea, aloca mai multi bani pentru invatamantul superior decat pentru cel preuniversitar. Care este procentul de analfabeti functionali. Nivelul analfabetismul functional a ajuns la sfarsitul anului 2018 la 42% in Romania, potrivit specialistilor, care au realizat proiectul prezidential Romania Educata. Asta [] .

Ca de la campion la campion! Mesajul lui Novak Djokovici pentru Simona Halep la sfarsitul anului 2018

Sarbul Novak Djokovici, numarul 1 mondial in tenisul masculin, a tinut sa o felicite pe Simona Halep pentru parcursul din acest an.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )