Libnet.ro
UNICEF

01:05

George Tucudean, marele absent al derby-ului CFR Cluj - FCSB

Online Sport Online Sport,
George Tucudean, marele absent al derby-ului CFR Cluj - FCSB

Abia revenit la antrenamentele echipei din Gruia, atacantul George Tucudean nu va evolua in meciul de duminica seara contra celor de la FCSB, in etapa a 5-a din playoff. continuă pe Online Sport

Istvan Kovacs va arbitra CFR Cluj - FCSB. Clujenii n-au pierdut cu el acasa!

Comisia Centrala a Arbitrilor CCA) il va delega pe Istvan Kovacs din Carei sa imparta dreptatea la centru in derby-ul campionatului, CFR Cluj - FCSB.

Finala campionatului: CFR Cluj vs FCSB / Camora - Daca vom castiga cu FCSB, 80% suntem campioni

Mario Camora, capitanul echipei CFR Cluj, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca daca formatia din Gruia o va invinge duminica pe FCSB in Liga I de fotbal arunci are 80 la suta sanse sa castige un nou titlu de campioana.

CFR Cluj anunta revenirea lui George Tucudean

Absent din lotul campioanei la ultimele meciuri din cauza unor probleme la inima, atacantul George Tucudean a revenit la antrenamente.

Liga 1: George Tucudean s-a intors la antrenamentele CFR-ului

George Tucudean, golgheterul CFR-ului, a reluat antrenamentele, el suferind recent o interventie pe cord la o clinica din Viena. Tucudean a intrat la antrenamente, sa vedem in cat timp va fi apt de joc. Speram sa-l avem si pe el alaturi de noi usor-usor si sa luptam cu toti pentru campionat, a anuntat Bogdan Mara, directorul sportiv al gruparii din Gruia.

Gafa monumentala la conferinta de presa a celor de la CFR Cluj. Dan Petrescu pus intr-o postura delicata

Antrenorul Dan Petrescu a sustinut, joi, conferinta de presa oficiala dinaintea derby-ului cu FCSB de duminica seara, numai ca lucruruile au capatat o nuanta hazlie.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )