Libnet.ro
UNICEF

21:30

Gerea: Cresterea pretului gazelor pentru populatie, in sedinta de Guvern de astazi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gerea: Cresterea pretului gazelor pentru populatie, in sedinta de Guvern de astazi

Noul calendar de liberalizare a pretului gazelor pentru populatie se va afla pe masa Guvernului in sedinta de astazi, a declarat, in urma cu putin timp, ministrul Energiei, Andrei Gerea. Domnia sa spera ca Guvernul va lua astazi decizia scumpirii gazelor cu 7 lei/MWh incepand de la 1 iulie 2015. continuă pe Ziarul Bursa

Gerea: Cresterea pretului gazelor pentru populatie, in sedinta de Guvern de astazi

Noul calendar de liberalizare a pretului gazelor pentru populatie se va afla pe masa Guvernului in sedinta de astazi, a declarat, in urma cu putin timp, ministrul Energiei, Andrei Gerea. Domnia sa spera ca Guvernul va lua astazi decizia scumpirii gazelor cu 7 lei/MWh incepand de la 1 iulie 2015.

Ministrul Energiei: Guvernul ar putea aproba miercuri majorarea pretului gazelor naturale pentru populatie

Majorarea pretului gazelor naturale pentru populatie, la 60 de lei/MWh, ar putea fi aprobata miercuri de Guvern, a declarat ministrul Energiei Andrei Gerea, informeaza Mediafax. Noul calendar al pretului gazelor.

Ministrul Energiei: Guvernul ar putea aproba miercuri majorarea pretului gazelor naturale pentru populatie

Ministrul Energiei, Adrian Gerea, a declarat ca Guvernul ar putea aproba miercuri majorarea pretului gazelor naturale pentru populatie, la 60 de lei/Mwh, informeaza Mediafax. in urma cu o saptamana, Guvernul.

Guvernul ar putea aproba miercuri majorarea pretului gazelor naturale pentru populatie

Guvernul ar putea aproba miercuri majorarea pretului gazelor naturale pentru populatie, la 60 de lei/MWh, a declarat Andrei Gerea, ministrul Energiei.

Titlurile de stat pentru populatie - greu de inteles si pentru functionarii bancari

Exagerarea presedintelui ASF Misu Negritoiu ca si ciobanul de pe munte va afla despre oferta de titluri de stat pentru populatie, se dovedeste de-a dreptul fabulatie, in conditiile in care nici macar functionarii bancilor care intermediaza oferta nu cunosc prea bine instrumentele pe care trebuie sa le vanda micilor investitori.

Investitorii au subscris in doua zile 1,2% din titlurile de stat pentru populatie

Investitorii au subscris 1,2% din oferta de titluri de stat pentru populatie inceputa luni de catre Ministerul Finantelor. Majoritatea persoanelor care au subscris cer dobanzi de peste 2%, adica foarte aproape de maximul stabilit de ofertant.

Gazprom: Europa va fi nevoita in curand sa discute cu Rusia despre gazoductul Turkish Stream, dar si despre cresterea volumului gazelor livrate

Vicepresedintele grupului rus Gazprom, Alexandr Medvedev, a declarat marti ca Europa va fi nevoita in curand sa discute cu Rusia despre constructia conductei Turkish Stream dar si despre cresterea volumului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,281 seconds )