Libnet.ro
UNICEF

01:05

Germania: 80.000 de persoane EVACUATE din cauza unei BOMBE din al Doilea Razboi Mondial! (FOTO)

B1 B1,
Germania: 80.000 de persoane EVACUATE din cauza unei BOMBE din al Doilea Razboi Mondial! (FOTO)

Autoritatile germane au inceput sambata evacuarea a peste 80. 000 de persoane din doua orase germane, printre care se numara si aproximativ 60. 000 de oameni din capitala financiara Frankfurt pe. continuă pe B1

Barcelona renunta la Coutinho din cauza sumei mari de transfer

Oficialii clubului Barcelona au anuntat ca renunta la achizitionarea mijlocasului brazilian Philippe Coutinho din cauza pretului prea mare de transfer fixat de Liverpool.

Nick Kyrgios a fost amendat cu 5.500 de dolari din cauza comportamentului de la meciul cu Millman

Tenismanul australian Nick Kyrgios a fost amendat cu 5. 500 de dolari din cauza comportamentului pe care l-a avut la meciul de miercuri cu compatriotul sau John Millman, pierdut cu scorul de 3-6, 6-1, 4-6, 1-6, informeaza Reuters. Tenismanul in varsta de 22 de ani a fost amendat cu 3. 000 de dolari pentru obscenitati si cu 2. 500 de dolari pentru distrugerea de rachete si echipamente.

Magda Vasiliu, noi probleme din cauza statului roman: Azi am inteles pe deplin ce inseamna asa-zisa noapte a mintii

Magda Vasiliu este in Italia alaturi de fiul ei de sapte ani, Vlad, care a fost diagnosticat cu cancer. Dupa ce a inceput un adevarat scandal din cauza faptului ca nu isi putea lua concediu.

Patru mexicani, blocati intr-o brutarie din cauza uraganului Harvey. Ce au decis sa faca

Patru brutari, de origine mexicana, care au fost prinsi intr-o panificatie timp de doua zile din cauza uraganului Harvey, au facut sute de paini, din 2. 000 de kg de faina, pe care le-au.

300.000 de masini asteapta noi proprietari: vanzarile sunt blocate din cauza restrictiilor de circulatie

Dealerii germani au peste 300. 000 de masini cu motoare diesel Euro 5 pe care nu le pot vinde din cauza temerilor ca circulatia acestora va fi interzisa in marile orase.

Evacuare imensa planificata la Frankfurt, dupa dezamorsarea unei bombe din al Doilea Razboi Mondial

Peste 60. 000 de persoane urmeaza sa fie evacuate duminica din centrul orasului Frankfurt, dupa ce o bomba din al Doilea Razboi Mondial a fost descoperita sub oras, potrivit CNN.

Alerta de securitate in Londra! Mii de persoane, evacuate de pe un stadion

Aproximativ 2. 500 de persoane au fost evacuate, joi dupa-amiaza, de pe un stadion din Londra pe care se desfasura un meci de crichet, dupa ce pe arena a cazut o sageata trasa cu un arc, incidentul fiind.

FOTO VIDEO Un stadion londonez a fost evacuat, din cauza unui incident de securitate

Peste 2. 000 de persoane au fost evacuate, joi, de pe un stadion din Londra, in timpul unui meci de crichet, dupa ce pe arena a cazut o sageata trasa cu un arc, incidentul fiind anchetat de Politia metropolitana londoneza.

70.000 de oameni au primit ordin de evacuare la Frankfurt pentru dezamorsarea unei bombe din Al Doilea Razboi Mondial

Aproape 70. 000 de oameni au primit ordin de evacuare din locuintele lor din Frankfurt, dupa ce o bomba care cantareste 1. 400 de kilograme, neexplodata din Al Doilea Razboi Mondial, a fost descoperita in orasul german, scrie The Guardian.

Specialisti, despre frauda uriasa de la CNAS: Au murit oameni din cauza asta / Se fura si cu card de sanatate si fara

Specialistii din sistemul sanitar nu sunt deloc surprinsi de scandalul-monstru izbucnit la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Chiar daca au fost implementare dosarul electronic si cardul de sanatate,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )