Libnet.ro
UNICEF

01:05

Germania: Carles Puigdemont, eliberat din detentie dupa ce a platit o cautiune

B1 B1,
Germania: Carles Puigdemont, eliberat din detentie dupa ce a platit o cautiune

Fostul lider catalan Carles Puigdemont a platit o cautiune in valoare de 75. 000 de euro. Procuratura germana a dispus, in consecinta, eliberarea imediata a acestuia. Puigdemont a fost eliberat vineri. continuă pe B1

CARLES PUIGDEMONT, eliberat din arest! Justitia germana a respins acuzatia de REBELIUNE

O instanta din landul german Schleswig Holstein a respins joi acuzatia de rebeliune din cererea de extradare formulata de autoritatile spaniole impotriva liderului catalan Carles Puigdemont. Puigdemont poate.

Carles Puigdemont va fi eliberat din inchisoare, a decis o instanta din Germania

O instanta din landul german Schleswig Holstein a respins joi acuzatia de rebeliune din cererea de extradare formulata de autoritatile spaniole impotriva liderului catalan Carles Puigdemont, informeaza.

Romanca Marcela Topor si-a vizitat sotul, pe Carles Puigdemont, in inchisoare (FOTO)

Fostul lider catalan Carles Puigdemont, aflat in detentie in Germania din 25 martie, a fost vizitat de sotia sa romanca. Marcela Topor a fost insotita de omul de afaceri catalan Josep Maria Matamala,.

Carles Puigdemont, tot mai aproape de extradarea in Spania

Parchetul german s-a declarat marti in favoarea extradarii catre Spania a fostului presedinte separatist catalan Carles Puigdemont, aflat in detentie in Germania din 25 martie, relateaza AFP.

Carles Puigdemont a fost eliberat din inchisoare pe cautiune

Carles Puigdemont a fost eliberat din inchisoare pe cautiune, vineri, de autoritatile germane. inainte de a fi eliberat, fostul lider separatist catalan a postat un mesaj pe Twitter din inchisoarea germana pe.

VIDEO Carles Puigdemont a fost eliberat pe cautiune

Procuratura germana a dispus vineri eliberarea imediata a fostului presedinte catalan separatist Carles Puigdemont, in urma platii unei cautiuni in valoare de 75. 000 de euro, relateaza The Asociated Press.

Liderul separatist catalan Carles Puigdemont a fost vizitat la inchisoare de catre sotia sa, romanca Marcela Topor

Liderul separatist catalan Carles Puigdemont a fost vizitat miercuri de sotia sa, romanca Marcela Topor, in inchisoarea Neumunster, in landul german Schleswig-Holstein, unde se afla in arest.

Fostul lider separatist catalan Carles Puigdemont a fost eliberat pe cautiune in Germania

Un tribunal din Germania a respins acuzatiile de rebeliune ca motiv pentru a-l extrada pe fostul l.

Primele cuvinte ale criminalului din Brasov dupa ce si-a macelarit familia. Sa le fie sufletul usor! Cutitul a intrat pana la capat

Un presupus jurnal al criminalului din Brasov a fost descoperit si urmeaza sa fie expertizat. Acesta ar fi notat pe o foaie primele cuvinte dupa ce si-a macelarit familia. Astazi Stefan, Monica si.

Ankara a repatriat din strainatate, dupa puciul esuat, 80 de persoane acuzate ca fac parte din miscarea lui Gulen

Serviciile secrete turce au repatriat, de un an si jumatate, din strainatate, 80 de persoane acuzate ca fac parte din miscarea predicatorului Fethullah Gulen, caruia Ankara ii imputa tentativa de puci din iulie 2016, a anuntat astazi Guvernul de la Ankara, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )