Libnet.ro
UNICEF

11:00

Germania: Cel putin 18 raniti intr-un atac comis intr-un tren din Germania. Autorul a fost impuscat mortal de politie

Hotnews Hotnews,
 Germania: Cel putin 18 raniti intr-un atac comis intr-un tren din Germania. Autorul a fost impuscat mortal de politie

Un individ a atacat cu un topor pasageri ai unui tren din Germania, cel putin 21 de persoane fiind ranite, afirma surse citate ziarul Die Welt si de postul BBC. Presupusul autor al atacului a fost impuscat mortal de fortele de interventie, confirma Politia germana, potrivit publicatiei West Deutsche Zeitung, citata deMediafax. continuă pe Hotnews

Germania: Cel putin 18 raniti intr-un atac comis intr-un tren din Germania. Autorul, un tanar afgan, a fost impuscat mortal de politie

Un tanar afgan a atacat cu un topor pasageri ai unui tren din Germania, cel putin 21 de persoane fiind ranite, afirma surse citate ziarul Die Welt si de postul BBC. Presupusul autor al atacului a fost impuscat mortal de fortele de interventie, confirma Politia germana, potrivit publicatiei West Deutsche Zeitung, citata deMediafax.

Atentate cu masini-capcana in Yemen: Cel putin cinci militari au fost ucisi

Cel putin cinci militari au fost ucisi in doua atentate cu masini-capcana care au vizat luni puncte de control ale armatei in orasul Moukalla, in sud-estul Yemenului, transmite AFP, citand.

Atac in Bavaria comis de un refugiat afgan inarmat cu un topor. Cel putin trei persoane au fost grav ranite. Autoritatile iau un calcul unatentat islamist

Cel putin patru persoane au fost ranite, trei dintre ele fiind in stare foarte grava, dupa ce un refugiat afgan in varsta de 17 ani a atacat cu toporul si cutitul pasagerii dintr-un tren care circula in landul german Bavaria. Atacatorul a fost impuscat mortal de politie. Autoritatile germane iau in calcul ipoteza unui atentat islamist, relateaza presa germana.

VIDEO ALERTA Germania: Oameni raniti intr-un tren dupa un atac cu toporul

Peste 20 de persoane au fost ranite intr-un tren, in Germania, intr-un atac comis de un barbat cu un topor, scre presa germana. Atacatorul a fost ucis de politia germana.

Copii raniti intr-un accident rutier produs langa tabara de la Poiana Pinului

Trei adolescenti, de 15 si 16 ani, au fost izbiti de un autoturism in timp ce se aflau pe marginea drumului DJ 203 C. O masina condusa de un sofer de 21 de ani a iesit dintr-un complex turistic din zona dupa care a derapat pe pietris, izbindu-i in plin pe tineri.

Doi romani, retinuti in Taiwan pentru ca ar fi furat 2,5 milioane de dolari de la ATM-uri impreuna cu cel putin alti 13 straini (FOTO)

Politia din Taiwan a declarat ca au fost arestati 3 dintre cei 16 suspecti straini care ar fi furat 2,5 milioane de dolari, proveniti din fraudarea unor bancomate in Taiwan saptamana.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )