Libnet.ro
UNICEF

10:31

Germania, a doua semifinalista la Campionatul European

Online Sport Online Sport,
Germania, a doua semifinalista la Campionatul European

Dupa Spania, calificata sambata, detinatoarea trofeului Germania a devenit a doua semifinalista la Campionatul European de tineret. continuă pe Online Sport

Spania, prima semifinalista la Campionatul European de tineret. Ar putea fi adversara Romaniei

Nationala Spaniei a inceput turneul final cu o infrangere, dar dupa doua victorii la rand devine prima echipa calificata in semifinale.

Germania - Austria, meciul zilei la Campionatul European de tineret

Cea mai interesanta partida a ultimei etape din Grupa B la Campionatul European de tineret le aduce fata in fata pe Germania si Austria, doua echipe care vor trage tare pentru calificarea in semifinale.

ROMANIA-FRANTA LIVE VIDEO STREAM ONLINE la Campionatul European de Tineret U21. Mesajul lui Gheorghe Hagi inainte de meci VIDEO

ROMANIA-FRANTA LIVE VIDEO STREAM ONLINE la Campionatul European de Tineret U21. Cu cateva ore inainte de meciul Romania-Franta de la Campionatul European de Tineret U21 din Italia, Gheorghe Hagi le-a adresat u.

Cine transmite la TV meciul Romania Franta de la Campionatul European U21

Reprezentativa nationala U21 a Romaniei joaca luni, 24 iunie 2019, impotriva echipei similare a Frantei, in ultimul meci din grupa C la Campionatul European U21. Meciul Romania Franta, care va fi televizat in direct de la ora 22:00, va decide echipa care va fi liderul grupei si in acelasi timp cine va fi adversarul .

ROMANIA U21-FRANTA U21 ONLINE STREAM LIVE VIDEO la Campionatul European de Tineret. Ne calificam si daca pierdem. Cu o conditie

ROMANIA U21-FRANTA U21 ONLINE STREAM LIVE VIDEO la Campionatul European de Tineret Nationala de tineret a Romaniei U21 are o sansa istorica luni seara, de a se calfiica in semifinalele competitiei din.

Karateka de la CS Targoviste, de patru ori bronz la Campionatul European de Shito Ryu

Karateka Clubului Sportiv Targoviste au reprezentat cu fruntea sus Romania la Campionatul European de Shito Ryu pentru copii, cadeti, juniori si seniori, desfasurat la Arad, la sfarsitul saptamanii trecute.

Situatie fara precedent! Doua trenuri plecate, ieri dupa-amiaza, din Timisoara, inca nu au ajuns la destinatie, in Mangalia

Situatie fara precedent!Doua trenuri plecate, ieri dupa-amiaza, din Timisoara, inca nu au ajuns la destinatie, in Mangalia. Ploaia torentiala cazuta duminica seara in sud-vestul tarii a dat.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )