Libnet.ro
UNICEF

19:45

Germania este in doliu! Cine sunt cei care au murit in atentatul sinucigas de la Istanbul

Antena3 Antena3,
Germania este in doliu! Cine sunt cei care au murit in atentatul sinucigas de la Istanbul

Noua din cele zece persoane ucise in atentatul sinucigas de marti de la Istanbul sunt cetateni germani, a anuntat o sursa de la cabinetul premierului turc Ahmet Davutoglu. continuă pe Antena3

Un nou sezon al showului Te cunosc de undeva! Cine sunt cei zece noi concurenti

Show-ul Te cunosc de undeva! revine, in curand, la Antena 1, cu un nou sezon si zece artisti-concurenti nerabdatori sa afle ce provocari a pregatit pentru ei imprevizibila ruleta a personajelor.

Cine sunt europarlamentarii romani care fug de munca

Europarlamentarul Adina Valean are cea mai scazuta prezenta la voturile din plenul Parlamentului European in 2015 dintre membrii romani ai acestui for. Pe primul loc intr-un top al prezentei la vot se afla Cristian Preda. Pe de alta parte, Monica Macovei este autoarea raportului cu cel mai mare impact, cel privind infiintarea Parchetului European.

Globurile de aur 2016: cine sunt marii castigatori

Editia din acest ana premiilor Globul de Aur, decernate de Asociatia presei straine de la Hollywood Hollywood Foreign Press Association, HFPA), a fostprezentata de actorul britanic Ricky Gervais si a avut loc in Los Angeles. Lungmetrajul The Revenant este marele invingator al celei de-a 73-a gale de decernare a Globurilor de Aur, unde pelicula regizata [].

Cine sunt profesorii care au coordonat cartile puscariasilor: Laurentiu Streza, Dan Voinea, iPS Teodosie, Dan Dungaciu, Dan Pavel

Spiritul creator al celor care au creat curentul literar din sistemul penitenciar nu s-ar fi manifestat pe deplin fara suportul profesorilor si al conferentiarilor universitari care au girat pretinsul caracter stiintific al cartilor. Printre acestia se regasesc inalti prelati ai Bisericii, socilologi, politologi etc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )