Libnet.ro
UNICEF

16:30

Germania: De la inceputul anului 2015 au fost arestate aproape 1.800 de traficanti de persoane

B1 B1,
Germania: De la inceputul anului 2015 au fost arestate aproape 1.800 de traficanti de persoane

De la inceputul anului 2015, Germania a arestat 1. 785 de traficanti de persoane, dintre care 860 au fost capturati in sudul tarii, in Bavaria. in Passau, oras bavarez aflat la granita cu Austria, sosesc mii de. continuă pe B1

Spania: 15 persoane care transportau imigranti cu scutere pe mare au fost arestate

Un numar de 15 persoane au fost arestate in luna august in sudul Spaniei dupa ce au traversat stramtoarea Gibraltar cu scutere transportand imigranti marocani, practica ce reprezinta un risc grav, au anuntat.

UPDATE. Sapte persoane au fost arestate in cazul imigrantilor gasiti morti intr-un camion in Austria

Sapte persoane de cetatenie ungara au fost arestate in cazul celor 70 de imigranti gasiti morti intr-un camion in Austria. ---Numarul mortilor gasiti intr-un camion din Austria a crescut.

Peste 300 000 de imigranti au ajuns in Europa de la inceputul anului

Inaltul Comisariat al ONU pentru Refugiati a transmis ca numarul imigrantilor care au traversat Marea Mediterana de la inceputul acestui an pentru a ajunge in Europa a ajuns la 300 000, iar peste 2 500 si-au.

Previziuni pentru piata materiilor prima pana la finalul anului 2015

O mare parte a materiilor prime a scazut la cel mai mic nivel din ultimii 16 ani, eliminand astfel toate castigurile adunate pe parcursul anilor de boom chinezesc, in prima decada a acestui mileniu. Principalul determinant al acestei scaderi nu a fost incetinirea cererii, ci mai degraba cresterea stocurilor intr-un moment in care cresterea cererii nu a reusit sa tina pasul. Cresterea productiei materiilor prime cheie de la petrol la porumb si minereu de fier nu regasesc in prezent cererea necesara si, drept urmare, sunt cautate noi minime pentru ca piata sa gaseasca un echilibru corespunzator intre cerere si oferta.

Prezenta la ultima proba a Bac-ului de toamna 2015 a fost de 80%

Bac 2015. Prezenta candidatilor la ultima proba a celei de-a doua sesiuni de Bacalaureat este de 80,59% potrivit datelor Ministerului Educatiei.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )