Libnet.ro
UNICEF

14:45

Germania a inchis cea mai veche centrala nucleara din tara. Care este planul de viitor

România Liberă România Liberă,
Germania a inchis cea mai veche centrala nucleara din tara. Care este planul de viitor

Germania a inchis in acest weekend cea mai veche centrala nucleara dintre cele aflate in functiune, in cadrul unui plan initiat in urma cu patru ani de a renunta la toate reactoarele nucleare pana in 2022 . continuă pe România Liberă

Germania inchide cea mai veche centrala nucleara din tara

Centrala atomica Grafenrheinfeld, cea mai veche din Germania, si-a incetat sambata, definitiv, activitatea, conform unui plan stabilit de Guvern dupa catastrofa de la centrala nucleara japoneza Fukushima.

Cea mai veche centrala nucleara din Germania a fost iNCHISA

Cea mai veche centrala nucleara dintre cele aflate in functiune in Germania a fost inchisa in noaptea de sambata spre duminica, in cadrul unui plan initiat in urma cu patru ani de a renunta la toate reac.

Germania: Cea mai veche centrala nucleara a fost inchisa

Cea mai veche centrala nucleara din Germania aflata inca in functiune a fost inchisa in noaptea de sambata spre duminica. Decizia face parte dintr-un plan initiat in urma cu patru ani de a renunta la.

Cine este cea mai sexy vedeta vegetariana din lume, in 2015, aleasa de PETA

Reprezentantii organizatiei PETA People for the Ethical Treatment of Animals) au alcatuit topul celor mai sexy vedete vegetariene din lume in 2015, informeaza site-ul contactmusic. com, citat de Mediafax. Astfel, Miley Cyrus a fost desemnata cea mai sexy vedeta vegetariana din lume pe anul 2015.

Frontul Demnitatii si Identitatii Nationale, cea mai noua formatiune politica din Romania

Frontul Demnitatii si Identitatii Nationale este o formatiune politica de centru care s-a lansat sambata la Brasov. Partidul are ca principale valori promovarea doctrinei populare romanesti si economia.

Miley Cyrus, cea mai sexy celebritate vegetariana din 2015

Ii place sa socheze si o face ori de cate ori are ocazia, dar nimeni nu o poate condamna pentru iubirea de animale.

Un roman in cea mai dificila cursa de anduranta din lume

Sportivul Toma Coconea din Petrosani se pregateste sa participe, pentru a saptea oara, la cea mai dificila cursa de anduranta din lume, care se va desfasura in Muntii Alpi, peste exact o saptamana.

Alina Gorghiu: PNL se bucura de cea mai mare incredere din partea romanilor. Cu un PNL mai puternic, Romaniei ii va fi mai bine

In cadrul unei intalniri cu liberalii vranceni, co-presedintele PNL Alin Gorghiu le-a spus acestora ca PNL este partidul care se bucura de cea mai mare incredere din partea romanilor. Azi la Focsani,.

Record Guinness: Cel mai inalt turn Lego din lume de 600.000 de piese, construit de copiii italieni la Milano (VIDEO)

Cel mai inalt turn Lego din lume a fost construit joi la Milano de niste copii italieni, care au stabilit cu aceasta ocazie si un nou record mondial Guinness, informeaza Reuters. Cladirile cu blocuri de plastic.

Taylor Swift si Calvin Harris, cel mai bine platit cuplu din lume! I-au detronat pe Beyonce si Jay-Z

Beyonce si Jay-Z au fost detronati! Daca pana acum ei ocupau primul loc al topului celor mai bine platite cupluri din intreaga lume, pozitia fruntasa in clasament este mai nou ocupata de Taylor Swift si Calvin Harris! .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )