Libnet.ro
UNICEF

01:05

Germania investeste 110 milioane euro in bazele militare din Lituania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Germania investeste 110 milioane euro in bazele militare din Lituania

Germania va investi in total 110 milioane de euro pana in 2021 pentru a-si imbunatati bazele militare din Lituania, a anuntat Ursula von der Leyen, ministrul Apararii, scrie Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

BUGET 2019 Ministerul Comunicatiilor este pregatit sa plateasca 110 milioane de lei pe licente Microsoft n acest an

Ministerul Comunicatiilor este pregatit sa plateasca 110 milioane lei in acest an pentru achizitionarea, in numele Guvernului, a drepturilor de utilizare a unor produse Microsoft, dupa plati in valoare de peste 536,1 milioane lei efectuate in perioada 2009-2017, potrivit proiectului de buget pe 2019. Contactat de HotNews. ro, Ministrul Alexandru Petrescu a explicat de ce a bugetat aceasta suma si in ce conditii va fi efectuata plata.

Administratia Spitalelor vrea sa achizitioneze echipamente medicale de pana la 33,5 milioane de euro pentru un spital din Bucuresti

Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale din Bucuresti a lansat o licitatie pentru achizitia de echipamente medicale in valoare de pana la 159,39 milioane de lei 33,5 milioane euro) pentru spitalul clinic de copii Dr. Victor Gomoiu din Bucuresti, potrivit unui anunt publicat pe platforma de achizitii publice SICAP.

GDPR: Google, sanctionat cu 50 de milioane de euro pentru greseli de ncepator. Impactul deciziei n piata

Google a fost sanctionat, pe 21 ianuarie 2019, cu 50 de milioane euro pentru incalcarea de lunga durata a unor prevederi fundamentale prevazute de GDPR cu privire la obligatiile de informare, dar si de justificare a unui temei legal, cu care entitatile trebuie sa se conformeze atunci cand procedeaza la prelucrarea datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate. Sanctionarea Google in acest fel este un raspuns firesc avand in vedere varietatea de date pe care le prelucreaza si impactul inerent asupra vietii private a utilizatorilor care rezulta din combinarea seturilor de date si identificarea unor caracteristici intrinseci comportamentului, identitatii si preferintelor utilizatorilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1947 seconds )