Libnet.ro
UNICEF

01:05

Germania isi reduce prezenta militara din nordul Afganistanului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Germania isi reduce prezenta militara din nordul Afganistanului

Germania isi reduce prezenta militara in provincia Kunduz din nordul Afganistanului, controlata de talibani, unde trupele germane au oferit ani de zile consultanta fortelor afgane in luptele cu insurgentii, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Germania isi reduce prezenta militara in provincia afgana Kunduz, controlata de talibani

Germania isi reduce prezenta militara in provincia Kunduz din nordul Afganistanului, controlata de talibani, unde trupele germane au oferit ani de zile consultanta fortelor afgane in luptele cu insurgentii, transmite Reuters.

Sectia Consulara de la Chisinau isi reduce activitatea din cauza unui angajat cu Covid

Sectia Consulara a Ambasadei Romaniei de la Chisinau isi reduce activitatea din cauza unui angajat c.

UPDATE Toti parlamentarii USR isi vor prezenta marti demisia pentru a nu beneficia de pensie speciala. Barna: Pensia speciala este o sfidare la adresa oamenilor cinstiti

Toti parlamentarii USR isi vor prezenta maine demisia pentru a nu beneficia de pensii speciale, infomatia publicata initial de HotNews. ro pe surse, fiind confirmata ulterior de Dan Barna, intr-o postare pe Facebook. Potrivit unor surse din partid demisia va deveni efectiva cu data de 18 decembrie, inainte de expirarea oficiala a mandatului. Motivul: USR-istii se tem ca vechile partide ar putea strecura in ultilmele zile ale legislaturii proiecte controversate.

BARNA: Deputatii si senatorii USR isi vor depune demisia din Parlament

Dan Barna a anuntat pe pagina de Facebook ca deputatii si senatorii USR isi vor depune demisia din Parlament, marti, pentru a nu face parte dintre cei care vor primi pensie speciala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )