Libnet.ro
UNICEF

20:00

Germania: Merkel l-a demis pe seful serviciului de informatii interne

B1 B1,
Germania: Merkel l-a demis pe seful serviciului de informatii interne

Hans-Georg Maassen a fost demis din functia de director al serviciului german de informatii interne, la capatul unui scandal vizand acuzatii de coluziune cu extrema dreapta, informeaza AFP. Functia de. continuă pe B1

Proteste violente ale neonazistilor din Chemnitz: Angela Merkel cere demisia sefului serviciului de informatii interne din Germania

Cancelarul german Angela Merkel cere demisia sefului serviciului german de informatii interne, Hans-Georg Maasen, anunta publicatia germana Welt. Aceasta solicitare vine in contextul declaratiile facute de.

Germania: Controversatul sef al serviciului de informatii interne a fost demis din functie

Controversatul director al serviciului german de informatii interne, Hans-Georg Maassen, a fost demis din functie, a anuntat marti serviciul de presa al guvernului de la Berlin, masura ce vine la capatul unui scandal vizand acuzatii de coluziune cu extrema dreapta, scrie AFP.

Merkel vrea demisia sefului serviciului de informatii german, dupa scandalul de la Chemnitz. Urmeaza sa cada si ministrul de interne, Horst Seehofer?

Angela Merkel a decis ca seful serviciului german de informatii interne, Hans-Georg Maasen, trebuie sa plece din functie, relateaza Welt. de. Publicatia ar fi obtinut aceasta informatie de la persoane din cercurile coalitiei de guvernare. Astfel, viitorul controversatului presedinte al Oficiului Federal pentru Protectia Constitutionala, Hans-Georg Maasen, pare sa fie deja decis, inainte de sedinta de criza a liderilor de partid din coalitie, programata pentru marti dupa-amiaza.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )