Libnet.ro
UNICEF

11:15

Germania: Salariile femeilor, cu 22% mai MICI decat ale barbatilor, in 2010-studiu.

România Liberă România Liberă,
Germania: Salariile femeilor, cu 22% mai MICI decat ale barbatilor, in 2010-studiu.

Femeile au avut un castigat salarial orar brut in Germania, in 2010, inferior in medie cu 22% celui al barbatilor, potrivit statisticii publicate, joi, de institutul de specialitate Destatis, transmite AFP, citata de Agerpres. Cel mai mare decalaj salarial, de 30%, a fost in randul persoanelor cu functii de conducere si al tehnicienilor, in timp ce in cazul cadrelor universitare, diferenta a fost de 28%. Cel mai mic decalaj, de 4%, s-a inregistrat printre functionari, indica . continuă pe România Liberă

Preturile complete pentru noul Sandero. Este mai accesibil decat vechiul model, iar tarifele pentru optionale au ramas neschimbate

Dacia a anuntat preturile complete pentru noul Sandero si versiunea Stepway, acestea fiind cuprinse intre 6. 990 si 12. 200 euro cu TVA. Noul model are preturi mai mici cu cel putin 100 euro fara de vechea generatie, echiparea standard este mai bogata si preturile optionalelor au ramas neschimbate.

Mercedes-Benz SLS AMG Coupe Electric Drive costa 416.500 euro, de peste doua ori mai mult decat varianta pe benzina

Masina electrica de inalta performanta Mercedes-Benz SLS AMG Electric Drive are un pret cu TVA de 416. 500 euro cu TVA in Germania, a anuntat Daimler. Astfel, SLS electric costa de peste doua ori mai mult decat versiunea pe benzina, care are un pret de 186. 830 euro cu TVA. Mercedes-Benz SLS AMG Coupe Electric Drive are o autonomie de 250 km si atinge 100 km/h in 3,9 secunde, urmand sa fie livrat clientilor in vara lui 2013.

Rusia si Statele Unite trebuie sa faca mai multe decat resetarea relatiilor

Ministrul rus de externe Sergei Lavrov a declarat ca Statele Unite si Rusia trebuie sa faca mai mult decat mentinerea relatiilor la statutul de resetare, facand referire la cuvintele folosite de Barack Obama.

Mugur Isarescu: O uniune bancara, mai fezabila decat o uniune fiscala

O uniune bancara este mai putin controversata decat o uniune bancara, reprezentand o solutie mai fezabila decat aceasta, a declarat guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu.

Google a devenit in premiera mai valoroasa decat Microsoft.

Cotatiile actiunilor la bursa americana au facut luni ca Google sa aiba pentru prima oara o capitalizare bursiera mai mare decat Microsoft, scrie AFP. Cele doua companii au o capitalizare de aproape 250 miliarde dolari, departe insa de cea mai valoroasa companie din tehnologie - Apple - cu peste 600 miliarde.

Paleologu, la RFI: Prostia celorlalti este un factor mai important decat inteligenta noastra; USL va ajunge sub 50%

Alianta Romania Dreapta nu trebuie sa se imbete cu apa rece, sa nu-si faca iluzii c-o sa ajunga la 30%, un scor de peste 20% este cat se poate de onorabil, spune, intr-un interviu la RFI, deputatul PDL Theodor Paleologu. Prostia celorlalti este un factor mai important decat inteligenta noastra, contraperformanta USL la guvernare e atat de manifesta, incat e foarte probabil sa ajunga sub 50%, crede secretarul executiv al partidului.

Paleologu: Prostia celorlalti este un factor mai important decat inteligenta noastra. ...

Deputatul PDL Theodor Paleologu a declarat, luni dimineata, in cadrul unui interviu la RFI Romania, ca prostia celorlalti este un factor mai important decat inteligenta democrat-liberalilor, iar contraperformanta USL la guvernare e atat de manifesta, incat e foarte probabil sa ajunga sub 50%. Indiferent daca acest scenariu se va dovedi sau nu real, Paleologu le recomanda colegilor din ARD sa nu se imbete cu apa rece. Important in faza aceasta este sa ne concentram pe alegeri, sa obtinem un .

Ion Cristoiu: USL tine explozia crizei sub pres! Dupa alegeri vom fi mai rau decat e Franta acum!

JurnalistulIon Cristoiua comentat joi seara la emisiunea Ultimul cuvant de pe B1 TV despre nehotararea primarului Capitalei Sorin Oprescu in legatura cu subventiile la caldura pentru.

Antonescu: Gordon a fost mai iute decat Voiculescu cand a vorbit de o noua suspendare a lui Basescu

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat luni seara, la Realitatea TV, ca Philip Gordon, adjunctul secretarului de stat al SUA, i-a luat-o inainte lui Dan Voiculescu atunci cand s-a referit la o noua suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu. Antonescu a subliniat ca s-ar fi asteptat ca Philip Gordon sa fi luat act de rezultatul referendumului pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, precum si de faptul ca nu a existat o 'fraudare masiva' in 29 iulie.

Este mai eficient decat morfina si are mai putine efecte secundare. Descoperirea importanta a oamenilor de stiinta

Veninul unei reptile africane contine substante analgezice capabile sa rivalizeze cu morfina. Spre deosebire de morfina insa, veninul sarpelui Mamba negru genereaza mult mai putine efecte secundare, au anuntat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )