Libnet.ro
UNICEF

15:15

Germania da testul ridicarii in timp record a unui spital pentru pacientii de coronavirus, dupa exemplul Chinei

Antena3 Antena3,
Germania da testul ridicarii in timp record a unui spital pentru pacientii de coronavirus, dupa exemplul Chinei

Autoritatile de la Berlin au fost de acord sa ridice un nou spital, de pana la 1000 de paturi, pentru pacientii de coronavirus, cu ajutorul armatei si a mai multor parteneri. continuă pe Antena3

Cum arata oamenii care rezista un timp record sub apa, fara oxigen suplimentar

Chiar daca este greu de crezut, in aceasta lume traiesc oameni care par niste super-eroi. Acestia parca vin dintr-o revista de benzi desenate sau filme despre oameni cu puteri supranaturale. Oricum, sunt diferiti de noi, iar acest lucru a fost confirmat de specialisti. Oamenii Bajau pot rezista sub apa pana la 13 minute Astfel de .

Kim Jong Un a inaugurat lucrarile pentru construirea unui spital, desi Coreea de Nord sustine ca nu este afectata de pandemia de coronavirus

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a participat la inaugurarea lucrarilor pentru construirea unui nou spital la Phenian, relateaza BBC News, desi evenimentul nu ar avea nicio legatura directa cu pandemia de coronavirus in conditiile in care Coreea de Nord a sustinut ca nu a inregistrat niciun caz de infectie cu Covid-19.

UNTRR solicita Guvernului alocarea unui buget pentru a plati salariile angajatilor firmelor aflate in dificultate

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) solicita Guvernului tarii noastre sa aloce un buget suficient pentru a plati 75% din salariul tuturor angajatilor firmelor aflate in dificultate, pentru urmatoarele 90 zile, searata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )